Handen nyss :)

Kom precis hem från handen. Jag byte mina svarta skor som jag köpte igår, istället så köpte jag vita skor på din sko :) Kosta bara 99 kr. Iallafall så har vi fototgrafering imorgon och jag ska ha en svart klänning och ett vitt halsband ( självklart ska jag en kofta och leggins till ). Jag ska också ha plattat hår :) Tänkte se tv nu sen ska jag platta mitt hår. Eftersom att mitt hår är tjock så tar det ungefär 1 timme och 30 min att platta.
Aja skriver imorgon :)
// Julia
Ps: Jag kommer hem sent imorgon eftersom att jag , stephany, özlem och asli ska hjälpa till att sälja fika i skolan. Det är ungefär 20-30 personer som ska komma till skolan och ha ett möte. Bloggar när jag kommer hem :) 

kaos dag!!

såå, nu har jag käkat klart ska bara klä på mig o sen dra till özlem.





puuussss


090831

Vaknade för en timme sedan. Jag har hunnit äta frukost, klä på mig och sminka mej. Först lektionen är idrott så jag har mjukis och en t-shirt på mej just nu. Men jag tar med mej leggins och en tunika som jag byter om när vi har slutat idrotten :) Idag ska jag lämna in min lilla uppsats som jag skrev igår. Ämnet är kemi och man skulle välja ut två material som man skulle skriva hur dom framställs kemiskt. Det var ganska svårt med tanke på att man skulle leta information själv. Men det klarade jag av :) Jag ska kanske åka till handen ungefär efter skolan så jag skriver ikväll :) (eller eftermiddag). Nu ska jag titta lite på bloggar sen måste jag dra till skolan :)
Hörs lite senare !
// Julia♥


Min solstråle ! <333


Fotografering

Nu har jag ätit klart. Imorgon så börjar jag ungefär tjugo i tio om jag inte minns helt fel. Första lektionen är idrott. Känns lite jobbigt att ha idrott på morgonen men det är en sak man måste göra :)
På tisdag som asli sa så ska vi ha fotografering och jag ska ha en den svarta tunikan jag köpte idag med ett brun bälte eller ett vitt halsband så att inte alla mina kläder blir svart :)
Jag ska nog ha plattat hår också. Skit snyggt :)
Jag tror att det här blir mitt sista inlägg idag eftersom att min mamma vill sitta vid datan lite också :)
Hörs imorgon!
// Julia♥


Hahahahahaha


trött

oo, så trött jag är har ont i mina ben. Och imorgon har jag idrott som första lektion.
Jag kanske jobbar nästa vecka oxå ;)
Justee, glömde no uppgiften, faan måste göra klart den. På tisdag har vi foto grejeen, vad ska jag ta på mig? hur ska jag ha mitt hår? killarna har tur, de behöver inte tänka på nåt sånt, de tar bara på sig ett bar jeans och t-shirt sen klar, vi tjejer måste alltid tänka på saken hela tiden.
måste nog ta en dusch sen plugg :P

ha de skönt


hemma :)

Jag kom precis hem. Är helt slut ! jag köpte en tunnika och ett par skor. Båda i svart :) tyvär så är min mobil sönder så jag kan inte lägga upp bilder :( Men nu ska jag äta skriver mer sen :)
// Julia

Brottom

Nu har jag brottom. Jag ska åka tåget  som går 13.45 från jordbro. Jag åker in till stan med en kompis. Hoppas skorna jag ska köpa finns där :)
Vad ska ni göra idag då ?
// Julia

God natt <3

god natt bloggen ska lägga mig snart men först så måste jag duscha..
idag så jobbade jag så kunde inte skriva, imorgon ska jag jobba igen kanske skriver innan jag drar..

men
nattu natt ♥

 


Film kväll...

Nu har allt lungnat ner sig så jag min mamma och min bror ska se på någon film och käka lite:) Nice !
Vi hörs imorgon :)
Puss
// Julia(L)

Hund

Efter att ha kommit hem från coop så åt jag och sen gick jag till mormor och tittade på hund som hon passar. Så söt hund. Jag lägger upp lite bilder ikväll för snart ska jag gå ut med ikram :)
// Julia♥

mobil bloggar

nu testar jag att mobil blogga. snart ska jag till coop och köpa några saker jag ska även ta ut pengar. jag hör av mej snart. puss / julia

Lördag 29/8-09

Jag vaknade för ungefär en kvart sen och får panik. Jag tror att det är skola. Jag bruka oftas gå upp ungefär halv 7 för att duscha och sminka mej och lite så där. Så jag springer upp och ser att min mamma bara sitter i soffan, i lugn och ro, och tittar på tv. Då slår det mej att det är ju Lördag. Snacka om att man redan börjar bli van med skolan. Nej, jag ska njuta av att det är ledigt nu. Ska gå och äta frukost och sen ungefär vid tolv kommer min mormor hit med hund som hon passar :) Ska bli kul !
Vad ska ni göra idag då ?
Ciao
// Julia♥


God natt :)

Nu ska jag gå och plugga lite. det blir matte och kanske även läsa lite böcker ;) så jag säger god natt redan nu. Kommer inte blogga mer idag. Hör av mej imorgon :)
Puss!
// Julala♥

Mitt inköp på söndag :)


Och kanske även en tunika som jag kan ha till leggins.
// Julia♥


fredag 28/8-09

Äntligen är det fredag. Min skol dag har vait som vanligt. Går upp på mogonen och fixar sig, gå till skolan, fokusera på att plugga och gå hem. Inte så roligt men allt kan inte vara roligt. Imorgon ska jag till min mormor och hälsa på henne. Hon har en hund som hon passar där och jag skulle gärna vilja se den :) På söndag ska jag in till stan med ikram och titta lite. Jag ska köpa skor och även något som jag kan ha på skol fotot på tisdag :) Och sist men inte minst så måsta jag plugga i helgen :) har en läxa tills på måndag som man ska lämna in till vår NO lärare. Så ser min helg ut :)
Nej nu ska jag gå och käka något, är hungrig :)
Kram på er !
// Julia♥

Jag och ikram :)<333

ahahhaha mammaa <3

hahahha hej bloggen !!!

här sitter jag i köket och pratar med mamma.  hahah, efter en stund så blev det tyst. Och jag har tråkigt som f*n asså.
mamma o min konversation :

Jag : Mamma, säg nåt roligt jag har tråkigt ?
mamma : hmm, som vadå?
jag: men gör så att jag skrattar.
Mamma : Robert gustavsson, hahahahha *dör av garv*
jag : ha ha ha, säg till när jag ska garva :/
mamma : meen vad ? han är ju rolig. Men okej, lyssna på de här då. Hmmm * tänker *  aslii ??
jag : aa mamma ?
mamma : du har hår på fötterna HAHAHAHAHAHAH * garvar som fan *
Pappa : ooh, asli titta vilken rolig mamma du har. Hon skrattar åt sina egna skämt.
jag : mm, så rolig hon är.
* mamma forsätter o garva liksom *
mamma : hahaha, men de är ni som inte har humor.
jag & pappa : jaa jaa tyst nu !!

hahahha, vilken mamma jag har asså. hahaha hon o sina skämtar =D


Menmen...
Idag så började våra lektioner. Vaknade tidigt idag och slutade sent, vilket betyder att jag är aass trött. Ska bara skriva klart inlägget sen ska jag gå o lägga mig.

såå god natt <3

AASSLLIIIi

Läxor

Det är våran första riktiga skol dag och vi har redan fått läxor. Suck ! jag ska göra dom redan nu så slipper jag göra dom sen. Har haft ont i huvudet hela dagen också:( Vi har ju en ny so lärare som jag inte alls tycker om. Han har konstiga arbetsätt och eftersom att vi har vant oss med vår gamla so lärare johan så är det väldigt jobbigt att helt plötsligt byta arbetsätt men men jag hoppas att det går bra :)
Nu ska jag börja med läxan. Idag blir det inte så mycket uppdate.Men ni får stå ut :)
// Julia♥

SAKATAKATAK =D



ORDET FRÅN MUNNEN OCH STENEN FRÅN HANDENKAN INTE TAGAS TILLBAKA.
EN DEL LJUGER MED ORD, ANDRA MED HELA SITT LIV.
FYRA ORD SOM EJ BÖR GLÖMMAS, FÖDAS, LEVA, DÖ OCH DÖMAS.


I <3 ISTANBUL !!



DEN HÄR MUSKEEN ( minns inte va den heter men) DEN VAR LITEN MEN VACKER O SÖT.


DEN HÄR MUSKEN HETER BLÅ MOSKEN ( SULTAN AHMET PÅ TURKISKA ) OCH VARFÖR MAN KALLAR MOSKEN FÖR BLÅ MOSKEN ÄR PGA ATT DEN ÄR KLÄDD I BLÅTT KAKEL.

Fil:Blekitny Meczet RB2.jpg

BLÅ MOSKENSEDD FRÅN FÖRGÅRDEN.

Dosya:DSC04728 Istanbul - La Moschea Blu - Foto G. Dall'Orto 29-5-2006.jpg

INGÅNGEN TILL MOSKEN.

Dosya:Blue mosque Istanbul 2007 Roof.jpg

BLÅ MOSKEN.




OCH FRAMFÖR BLÅ MOSKEN FINNS DE HAGIA SOPHIA MUSEUM. HAGIA SOPHIA BYGGDES URSPRUNLIGEN EN KRISTEN KYRKA SEDAN OMVANDLADES TILL MOSKE EFTER KONSTANTINOPELS FALL. SEDAN BLEV DET ETT MUSEUM EFTER BESLUT AV KEMAL ATATURK.



I HAGIA SOPHIA.



JAG I HAGIA SOPHIA.



BÅTEN TILL ASIEN SIDAN.








TOPKAPIPALATSET. I TOPKAPI FINNS DET ETT RELIKRUM OCH DÄR FÖRVARAS RELIKER SOM SÄGS KOMMA FRÅN PROFETEN MUHAMMED. JAG FICK SYN PÅ EN KAPPA, ETT SVÄRD , DELAR AV PROFETENS SKÄGG OCH ETT AVTRYCK FRÅN HANS FOT. DET VAR VÄRT ATT BESÖKA FAKTISKT.



OCH JAG I TOPKAPI.




JAG I EN MOSKE SOM JAG INTE VET VAD DEN HETER. DET FANNS JÄTTE MÅNGA MOKEN I ISTANBUL OCH ALLA HAR OLIKA DESIGNER OCH SÅ, MEN PÅ NÅGOT SÄTT SÅ LIKNAR ALLA VARANDRA.



ALLA BYGGNADER I ISTANBUL VA LIK SOM GAMLASTAN. JÄTTE FINA.


JA, NU HAR JAG BERÄTTAT LITE OM ISTANBUL, JAG HAR FLERA BILDER I MOBILEN MEN KAN TYVÄRR INTE LÄGGA UPP DE PGA ATT JAG INTE HITTAR MIN USB KABEL. MEN OM JAG FIXAR SÅ DYKER DE UPP..

HA DE BRAA

AASSLLIIIIIII

Min skol dag...

PÅ torsdag börjar vi med riktiga lektioner, Så idag åkte vi in med klassen till Stadshuset. Det var inte kul med tanke på att det ös regnade :(  Alla bilder vi har tagit idag är så himla flumiga därför väl jag att inte lägga ut några i bloggen hihi :)
Därför får ni en snygg bild på mej och asli :) Nu ska jag vila lite sen ska jag gå ut och dela tidningar. Ciao :)




Prison break...

Eftersom att jag ser prison break med min mormor så spelar vi inte prison och ser nästa dag. Så idag såg jag det och gissa om jag grät ? Jo, jag grät. Michael tog självmord, han hade ändå inte mycket kvar så därför offrade han sig för Sara (hans fru) och hans barn. Och det värsta var att sara inte ens grät på slutet. Weird :S
Det känns som att min familj lämnar mej haha nej men jag tycker det är verkligen tråkigt eftersom att serien var så himla bra!!!! Vad ska jag se nu ?
// Julia♥

Är han inte snygg, fin och hel underbar ?

Dålig :(

Jag börjar känna att jag mår lite dåligt. Bloggar nog inget mer idag....

Byeeeee !!

Nu drar jag till skolan.... Ha det bra idag :)

God morgon :)

Ännu en härlig dag har kommit hihi. Idag ska vi ha 5-kamp i skolan. Önska mej lycka till :)
Idag ska jag dela tidningar också... Någon som vill följa med ? :)
Nej nu ska jag äta frukost och fixa mej sen dra jag till skolan. Jag börjar klockan nio.
Ha det bra !
Besos :)
// Julia

Snart kommer vintern !!! panik...

jag tror jag...

döööööööööööööööööööör av hunger !!! -_-
det är 20minuter kvar tills fastan öpnnas och tro mig 20min känns som 20ååårrr.

MenMen, som ni vet så va det första skol dan idag. Det känns konstig på något sätt att vara äldst i skolan, jag minns när jag började i 6an. ahahhahaha katastrof :D nu när man har vant sig med att skriva 8c så känns det kontig att skriva 9c.
Imorgon är det 5kamp och på onsdag blir det utflykt :D och på tordag börjar lektionerna. hahha. Har fått vår nya schemor, och det ser helt nicee ut. Hoppas 9an går bra för oss allaa.

menmen nuuu ska jag gåå o gama litee

hahahha =D



bilden från turklandet, =D<

...

Nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska tillbaka till skolan och ha ett möta med min metor mats :)
Det är bara en kvar sen är jag hemma igen ;)
// Julia♥

090824

Det var jobbigt att gå upp så tidigt idag. Åh jag kan inte tro att skolan börjar snart :( men det är ändå bara en stund som tur var. Aja nu ska jag duscha vi hörs när jag kommer hem.
Besos !
// Julia


God natt !:)

Nu har jag plattat mitt hår och valt kläder tills imorgon. Jag ska dra och titta på tv  nu så God natt... Skriver imorgon :)
Besos !!!!


Jag i skolan hahah XD

Skola imorrn :/

Herregud imorgon är det skola.... Ikväll måste jag platta mitt hår och välja kläder tills imorgon. Vill verkligen inte gå men jag måste. Nu ska jag faktiskt äta sen ska jag dra ut med ikram :) hörs senare !
// Julia♥
Ps: gud så dålig jag har vart på att blogga det senaste tiden... Ska för bättra mej :)

Ramadan ( fastemånaden)

Hallå där blåbär !!!

Ramadanen har tydligen börjat för 3dagar sen, vilket innebär att man inte får äta nåt under dagen.
Just nu så fastar jag me, och har världens huvudvärk. Är lite små hungrig oxå :(
Ja, imorgon börjar skolan, suck !!! :(
Men lektionerna börjar inte förens torsdag. Första dagen blir det någ bara prat, andra dagen 5kamp och på onsag blir det utflykt och vi ska någ åka till stan med klassen. I år är det sista året under grundskolan, sedan blir det gymnasiet och de.


/// aaslii ///


Trött, trött och trött !

Förlåt för en dålig uppdatering idag. Idag gick jag fram och tillbaka till handen. Jag gick med ikram. Hon är helt sjuk, så himla rolig att vara med :) vi gick iallafall i några affärer. Vi såg även özlem hihi :)
Gissa vilken nyhet jag fick idag då? Jo den 10/10 ska jag dra till mallorca :) jag, bror, mamma, mormor, morfar, morbror och kanske även min moster åker :) ska bli så jävla skönt att komma bort från sverige och allt.... Hoppas verkligen vi åker !
Nej nu är jag så himla slut att jag ska dra till min tv nu ;)
Vad har ni gjort idag då ?
// Julia

God morgon !

Visst har vi underbart väder ? skulle inte tro det. det regnar och är hur trist som helst. Man har ju inte lust att gå ut idag iallafall. Idag ska jag hjälpa till färga min farmors hår. sen efter det ska jag till min mormor där vi ska typ fika lite :) det sitter inte fel.
Hör av mej snart ;)
// Julia
Ps: Jag är ju hos min farmor så det bli inte så många bilder eller snarare inga bilder. Men ni får stå ut ;)

God Natt !

Så nu har jag ätit, kollat på film och käkat godis:) nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror att jag ska läsa lite bloggar och sitta vid msn en stund.
Hörs väl imorgon !
// Julia

Hos farmor igen :)

Haha det blev aldrig att jag åkte till handen utan ikram var sjuk. Så jag är hos min farmor igen :) vi har precis kommit hem från att ha handlat mat. Dagens mat blir kyckling och pommes med någon sås :)
Nej nu ska jag gå och laga mat till alla ;)
Kram !
// Julia

Handen

God morgon alla som är vakna ;)
Idag blir det att jag åker till handen med ikram tror jag. Om hon svarar på mobilen så kan vi bestämma någon tid vi ska åka. Jag är fortfarande hos min farmor så jag åker väl till handen och träffar henne där. Jag vakna klockan nio av att någon "person" skriker VAKNA !!!! så nu har jag hunnit ätit frukost, sminka mej, borsta tänderna och sätt på min serie :)
nej nu ska jag nog ringa ikram och höra om är vaken :)
Ciao babes !
// Julia

Ni frågar - Asli svarar !!!

Anonym:
Varför bloggar ni tillsammans ?
kommer ni bli avundsjuk om nån säger att ena är finare än den andra?

svar : som julia sa vi tyckte att det skulle vara kul att blogga tillsammans.  Absolut inte, julia är fin på sitt sätt o jag på mitt. that's it.

Özlem:
1. Hur många inlägg om dagen skulle ni kunna tänka er att skriva.
2. bestämmer ni innan ni skriver ett inlägg eller blir det random.
3. Asli kan du lägga ut bilder från turkiet?
4. Är ni stolta över er blogg och er själva?

svar: 1. det beror på hur jag mår. 2. som julia sa om vi äe tillsammans så skriver vi tsm. 3. Jo, jag hinner typ inte, plus det blir lite konstig me bilderna så måste fixa de först. 4. aboslut äe jag de.

Denise:

1. Vilken e eran favoritfilm?, och ni får bara välja en!
2. Ert favorit ämne i skolan?
3. Vart fick ni namnet aslilijulala ifrån?

svar: 1. oojj jag har ju ganska många. Kan inte välja.. 2. emm, det är nog religion,biologi,idrott och bild. 3. hahahah, jag vet inte de kom bara. 

Anonym:

har ni några killar ?
varför bloggar ni tillsammans ?
vilket land kommer ni ifrån


svar: 1. emm, privat liiiv... ;) 2. har sagt de innan.. 3. Jag kommer från Turkiet.


taackk allihoppaaa :D

God natt !

Nej nu ska jag gå¨och joina min farmor och bror. dom ligger och kollar på tv :) haha
Ha det bra !
// Julia
Ps: Visst är det konstigt att jag har kontakt med hela min pappas släkt förutom min pappa :S

Ni frågar- Julia svarar

Anonym:
Varför bloggar ni tillsammans ?
kommer ni bli avundsjuk om nån säger att ena är finare än den andra?

Svar: Vi tyckte att det skulle vara kul att blogga tillsammans. Asli har haft en blogg tidigare men det här är min första blogg.
Nej, jag skulle inte bli avundsjuk. Jag tycker att asli är fin på sitt sätt och jag är fin på mitt sätt.

Özlem:
1. Hur många inlägg om dagen skulle ni kunna tänka er att skriva.
2. bestämmer ni innan ni skriver ett inlägg eller blir det random.
3. Asli kan du lägga ut bilder från turkiet?
4. Är ni stolta över er blogg och er själva?

Svar: 1. Jag skulla kunna göra ganska många men det beror på vilket humör jag är på :)
2. Vi skriver som vi vill. Ibland kan det bli att vi skriver tillsammans om vi är i skolan eller kanske är tillsammans. 
3....
4.  Ja varför skulle vi inte vara det ? haha :P


Denise:

1. Vilken e eran favoritfilm?, och ni får bara välja en!
2. Ert favorit ämne i skolan?
3. Vart fick ni namnet aslilijulala ifrån?

Svar: 1. Jag har ganska många men den bästa filmen är nog hmm.... TWILIGHT !! längtar till den andra filmen kommer ut på bio :)
2. Det var nog so men inte längre så jag får nog säga hemkunskap eller matte ? lite osäker.
3. Ingen aníng. Vi satt i skolan och vi visst inte vad vi skulle hetta haha då blev det lita konstigt namn XD

Anonym:

har ni några killar ?
varför bloggar ni tillsammans ?
vilket land kommer ni ifrån ?

Svar: Nej jag har ingen kille. Väntar fortfarande på den rätta :P
Det skulle vara kul tyckte vi :)
Jag kommer från sverige :)

Nu har jag svarat på allt. Nästa frågestund vi har vill vi ha mer frågor :P
// Julia


Kommit hem !

Nu har vi äntligen kommit hem  från att ha åkt runt till olika affärer och även min farbror. Nice ! men nu ska jag nog svara på frågestunden som jag och asli hade. Jag hade helt glömmt bort den men det är bättre sent än aldrig eller hur ? ;)
// Julia

Farmor

snart ska jag äta. Min farmor hämtar oss klockan två :) bloggar mer där sen. Imorgon ska jag åka till handen med ikram <333 jag tror att jag åker direkt till handen och möter henne där. vi får se hur det blir :)
nej nu ska jag gå och äta.
See you later !
Ciao // Julia

090820

tjena alla läsare :)

Det verkar som att vi får ganska fint väder idag. Igår var jag ute med ikram skit länge, typ 3 timmar. Vi gick runt och pratde lite :) Idag ska jag till min farmor. Jag tror att vi ska åka någonstans och kanske shoppa ?
Vi får se hur det blir. Innan jag åker till min farmor ska jag hjälpa min mamma att storhandla( mat) på coop forum.
SÅ jag måste fixa mej nu. så vi ses !
// Julia

Jag i vintras :) ( slump bild )
Ps: jag har börjat vakna tidigt nu eftersom att skolan börjar snart:(

090818

Hello  Bloggen ! :)
Idag ska jag bara var hemma tror jag. Imorgon ska jag till min farmor. Vi ska väl hitta på något kul hoppas jag ;)
Just nu sitter jag och tittar på våra bästa år. Så himla bra serie :)
Ungefär vid halv två ska jag gå ut på en promenad :) skönt !
Aja hörs senare
// Julia

Stress !!

hej bloggen !!

Förlåt, jar har inte kunnat blogga de sita dagarna hade massa saker o fixa.
Ska snart ka iväg till handen, ska till tandläkaren.

Men ska jag berätta lite om Istanbul, men kan inte lägga ut bilderna så nästa gång hoppas jag.
men måste draa nu måste hinna till tåget


ASLII

God morgon!

Hur mår ni idag då ? jag mår ganska bra. Idag ska jag dela ut tidningar. Känns jobbigt. men men....
Dom här sista två dagarna har jag inte haft så mycket att skriva. Därför tänkte jag att jag inte skriver varje dag utan typ varanan dag istället. Jag ska fundera över det.
// Julia

Jag, när jag var lite. Är jag lik ?

Exakt en vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till skolan börjar igen.
Det här skol året ska jag verkligen kämpa för att få bra betyg. Tro mej om jag är fokuserad på lektionerna, pluggar på vardagarna och verkligen vill så kommer allt att bli så himla bra. Dom som inte tror på att jag kan så ska jag vissa dom !!!  Inte för att jag vet vad jag ska välja för linje men det kommer så småning om. Jag kanske inte heller kommer ha så mycket tid att blogga men jag ska försöka så gått jag kan. Visst låter mina planer bra ?
I vinter ska kanske jag och min familj dra utomlands. Vi ska liksom ha det som en stor Julklapp till alla. Det blir ju skit bra också. SÅ den här terminen kanske inte blir så dum iallafall eller hur ?

// Julia

Fy julia !

förlåt att jag inte har skrivit så mycket idag. Har inte orkat :/ jag har typ bara vart hos min mormor.
Skriver mer imorgon ! ha det bra...
// Julia


Farsta

Det blev aldrig att jag gick ut med ikram. Det är ju så dåligt väder ute. Det blåser och är väldigt kallt :(
Jag åkte istället till farsta med mamma. mormor och min bror. Jag köpte faktiskt ett par jeans leggins :) Skit snygga !
Sen har jag inte gjort så mycket och det kommer nog inte bli så mycket mer idag heller. ska bara ta det lungt.

Jeansleggins - 179 kr på Cubus

Jag idag :)

// Julia
Ps: 8 dagar kvar till HELVETET börjar igen :/

Ikram :)

God morgon !
Jag vakna på ett väldigt bra humör idag :) great ! hoppas den fortsätter lika bra :)
Idag blir det nog att jag går ut med ikram. Sen ska jag inte göra så mycket.
Måste också åka till Coop Forum och handla lite saker.
Aja hörs snart !
// Julia

090815

Halllåååå där !
Nu är jag hemma igen efter en kväll ute på gålö :) Vi åt mat, mat och åter igen mat haha nej skoja men det blev väldigt mycket mat för min del. Till förrätt drack vi bål och åt chips. Liten stund efter det så blev det kött med potatis, sallad och dipp sås :) och sen efterrätten blev äppelkaka med vanilj sås. Super gott allting :) så snacka om att jag är mätt.
Vi spelade förresten lite badminton där också. Det är skit kul att köra det.
Men nu är jag hemma igen. Ska sätta på en film och fläta mitt hår lite :)
Hörs imorgon !
// Julia♥
( tyvär orkar jag inte ladda upp bilder som jag har tagit dom senaste dagarna men det kommer nog i slutet av veckan :) )

See yah !

Nu ska jag dra ! ha det bra idag :)


Min klädsel idag !

Grillmiddag :)

God morgon sunshine !
Hur mår ni idag då ?
jag mår iallafall toppen. Det verkar bli bra väder idag och det gör ju att man mår lite bättre. Idag tror jag att jag ska vara med någon kompis. Det blir inte så länge för sen ska min familj och jag åka till min moster och ha en grill middag. Mysigt !
Nu ska jag duscha och piggna till lite. Skriver sen !

Bio slutförd :)

Kom precis hem från bion. Den var skit bra men slutet var lite dåligt. Annars var den super hihi !
Nej nu ska jag gå till badrummet och ta bort smink och borsta gaddarna lite :)
Ses imorgon
God natt !
// Julia

Går ut

Nu ska jag gå och möta en kompis. Vi ska vara ungefär tills klockan fyra så jag bloggar nog inte mer idag om jag inte hinner ikväll men det tror jag inte.
Ha det  så bra idag alla läsare ! fortsätta att läsa våran blogg.
Puss på er !
// Julia♥

Dags att åkaa !!

Hej bloggen!!

förlåt , jag har inte kunnat skria så mkt pga att jag har haft så många saker o fixa.'
Men snart ska jag åka iväg till min faster och imorgon gäller kryssningen.
Men måste springa till tåget nu för den kmr snart..

ha det braa

aaslii

Badminton :)

Nu har jag och min bror gjort mamma glad hihi. Vi dammsög, tvättade golvet och dammade :)
Nu ska vi gå ut och spela lite badminton. klockan fyra åker vi på bio. Vi ska äta på mcdonals och köpa lite godis och sånt på heron city :)
Hörs senare !
// Julia♥♥

090814

God morgon alla vakna :)
Idag verkar det bli strålande väder :) skönt !
Som sakt så ska jag på bio idag. Innan dess ska jag väl bara vara hemma tror jag. Fixa mej, fixa mitt rum och lite sånt där. Ska jag kanske överaska min mamma genom att dammsuga hela lägenheten ? haha hon skulle bli skit glad. Ja jag tror att jag gör det. Hörs lite senare !
// Julia

Visst är jag snäll ?

Harry Harry Harrry !

Imorgon ska jag, min bror, min moster och hennes kille gå på den nya Harry Potter.  Gud så jag har längtat :)
Den börjar runt 6 så vi åker kanske runt halv fem ? vi ska se filmen på Heron City :)
// Julia

Förlåt Förlåt

Jag vet att jag inte har uppdaterat idag. Jag har faktiskt inte vart hemma. Jag har vart hos min mormor sen klockan ett idag. Imorse när man gick upp var det stålande sol och nu på kvällen är det regn. Hmm... ska vädret bestämma sig eller ?
vet inte vad det är med mej men jag känner mej så himla trött att jag skulle vilja sova nu men klockan är ju bara halv åtta så det går ju inte. Istället får jag väl läsa lite bloggar och senare lägga mej och titta på en film. Låter ju mysigt eller hur ? :)
Aja vad har ni gjort idag då ?
// Julia ♥

Så Äntligen ..

Så nu har jag och min kompis fixat allt till kryssningen. Så på lördag så gäller det.
det blir jag mina fastrar och min kompis och hennes mamma och några andra. Det kommer vara jätte roligt. För edt var länge sen jag träffa mina fastrar och min kompis. Jag tror jag åker till min faster 1-2 dagar innan och sover över där. Hon bor i botkyrka. Så har lite grejer kvar som tex fixa busskort och de.

menmen måste sova nu äe trött som f*n. och justee har fått mina bilder. Så nästa inlägget kommer handla om min resa till istanbul.

GOD NATT

AAASSLLLIIII

???

Ni har väl inte glömt bort våran frågestund som vi har ? Ni kan lätt klicka på frågestunden på höger sida i bloggen :)

090812

Min dag har spenderas med özze pözze hihi. Ungefär vid tre ( tror jag ) så drog jag ut och åkte och möte henne vid handens station. Där träffade vi även våran fd mentor Johan Kant. Han har fått ett nytt jobb så han ska sluta på jordbromalm skolan. Lite trist men men...
När vi var hemma i jordbro så gick vi till özlem för hon skulle lämna sina saker som hade köpt i handen. Efter det var vi ute. Vi gick runt och pratade lite bara. Ungefär vid 6 så gick jag till min mormor och titta lite på serier som vi ser tillsammans :) Nu är jag hemma igen och nu ska jag bara slappa.
Hörs kanske imorgon ?
hahah nej jag hör av mej imorgon !
Puss och kram
// Julia♥

Ä.P.P.L.E

Just nu sitter jag och äter ett gott grön äpple. Är ni avundsjuka ?;)


// Julia

Tidningar :(

God morgon sunshine :) Jag vakna runt tio. Direkt klädde jag på mej och började dela tidningar. Skit tråkigt att dela ut tidningar på ett sommarlov men eftersom att jag vill ha pengar som är det ett måste.
Jaja nu ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Känner mej as trött. Jag kanske ska gå och vila en stund ?
// Julia♥

Haha flum bild XD

God natt !:)

Ska stänga av datan nu. Hörs imorgon!
// Julia♥

<3



Puss Puss


Do you want to kiss us? ;)

Min dag i bilder :)


Asli köpa en jätte söt tunika på Gina tricot :)

Jag = Mupp

Mcdonals is the shit !

:)

Och jag fick ett par jätte snygga örhängen av asli. Direkt från Turkey :)
Aa det var några bilder från idag.
Ha det bra :)
// Julia
PS: Glöm inte frågestunden som vi har :)

Aslis place :)

Nu är jag hos asli. Hon fixar sig lite sen ska vi dra iväg till handen.
Ska bli skit kul att vara med henne. Det var länge sen vi träffades.
Ha det bra !
// Julia♥

så nu...

så nu är jag klar, ska bara fixa frillan sedan fjjuu..




jag vet en ganska dålig bild ben kunde bara fixa den, men här har ni dagens outfitt,
jeans & t-shirt

ha de braa

asliiii

Mot Asli :)

Nu är jag klar ;) Jag går om ungefär tio minuter. Ha det bra ! Hörs ikväll :)
// Julia

Frågestund :)


Nu har Jag och asli en frågestund. Fråga vad ni vill :)
Frågestunden avslutas den 16/8-09.
Passa på nu... Den som frågar mest frågor får en länknig :)
Kram♥

God Morgon !!

God morgon bloggen !!

hur är det med er ??
Jag känner mig trött så måste hoppa in i duschen. Idag så ska jag och Julia träffas hon kommer runt ett till mig och tillsammans så åker vi till handen. Vi fikar och tittar lite runt. Undar om det kommer bli fint väder? det ser lite kallt ut. Hmm, vad ska jag ta på mig nu? ooh, måste bestämma mig nu. Men jag hör av mig innan och kanske lägger en bild på outfitten, har lärt mig hur man gör. Men hoppas att jag lyckas den här gången.

aasslilii

Handen idag :)

Asli och Jag åker till handen idag. Vi fikar och tittar runt lite, vi ska också prata lite om våran design och så.
Jag börjar gå runt ett hemirån mej. Vi får se om jag hör av mej innan jag går.
Vad ska ni göra idag då ?:)
// Julia♥

Bröllops duellen :)

Så nu har jag ätit klart. Det blev Wok grönsaker med Kyckling :) Mums !
Vi hade det jätte mysigt på gålö fast det var inte så mycket sol idag som jag trodde men det var ändå en lyckad dag :)
Ikväll ska jag se filmen Bröllops Duellen. Hoppas den är bra !
Hörs senare
// Julia

...

Nu är jag hemma. Ska bara äta något så skriver jag sen. Puss // Julia

Åker nu :)

Nu är jag klar att åka. Jag ska bara till centrum och köpa lite saker som vi måste ha till gålö :)
Sen åker vi...
Solen skiner idag också som tur var :)
Hörs när jag kommer hem!
// Julia♥

GodNatt!!

Heeej *viskar*

klockan är bara 00.12 och mamma o pappa har sovit. jag är fortfarande uppe, ska jag kanske lägga mig??
nnääee de är "för" tidigt, men jag msåte stänga av datan.
Idag va det jätte roligt, grillen va god och släkten va trevlig. Vad annat kan man önska sig ??
Men jag ska gå o lägga mig börjar få ryggvärk, undra varför?
har jag kanske suttit fö länge framför datan ?? kanske de.

men nattinatt


assli

Om sol och bad....

Någon skrev på inlägg Sol och Bad om jag har klippt håret.
Svaret är nej, jag har bara håret uppklippt därför ser det ut som det:)
Nej nu ska jag gå och lägga mej. Ska till min Kära Moster imorgon :)
Hare !
// Julia♥

<3

Hembakad pizza

Vi har precis gjort hembakad pizza här hemma. Super gott blev det !
VI drack också Pepsi max till. Nu är jag propp mät.
// Julia♥

Sol och Bad :)

Imorgon ska jag och min familj till min moster och bada. Asli och jag åker till handen på tisdag istället :)


Jag <3 Sol

Film

Nu har jag vart hos mormor. Vi har spelat och solat lite :)
Jag tror jag ska sätta på en film eller något. Har ändå inte så mycket att göra.
// Julia

upp o hoppa !!

Upp o hoppa nu är det dags att röra på sig. 

ha det sköööööööööööönt


ass lii


p.s
jag kunde inte fixa nån bild sorry !!

FÖRLÅT !!

FÖRLÅT JULIA...
JAG FICK REDA PÅ DET NYSS ATT VI SKULLE GRILLA MED FAMILJEN. jAG SOM LOVADE JULIA. MEN DET BLIR EN TRÄFF IMORGON ISTÄLLET.

MEN GUD VA FINT VÄDER DET ÄR IDAG. MAN FÅR LUST O BADA.  MEN ISTÄLLET FÖR BADA SÅ KOMMER JAG BRINNA FRAMFÖR GRILLEN. TRÅKIGT!! MEN DET BRUKAR VARA ROLIGT NÄR SLÄKTEN TRÄFFAR VARANDRA. MINA KUSINER SKA OXÅ KOMMA TROR JAG. DET KANSKE BLIR LITE BOLLSPEL DÅ. TILL OCH MED BADA KANSKE, MEN DET BEROR PÅ VART VI SKA GRILLA. HOPPAS DET BLIR NÅT ROLIGT.

MEN NU MÅSTE JAG FIXA MIG, SKA FÖRSÖKA LÄGGA DAGENS OUTFITT OM DET FUNKAR. MÅSTE TA ETT SNACK MED MIN BROR MÅSTE FRÅGA HUR SAKER O TING FUNGERAR ;D

HA DET BÄST

AASSSSLLIIIIII



KUNDE BARA FIXA EN BILD ;)


Mormor istället..

Asli och jag åker inte till handen idag pga att hon skulle grilla med sin familj. Vi åker imorgon istället :)
Jag går till min mormor snart istället.
Puss
// Julia


Dagens Outfit:


Vit klänning-Gina tricot
Leggins-Cubus
Kofta-Cubus
+ Utsläppt lockigt hår?

Sminkning !

Jag tänkte visa er hur jag sminkar mej på sommaren när jag ska åka någonstans som t.ex idag :)

Först börjar jag och lägger foundation på saker som jag vill täcka som t.ex finnar, fläckar m.m

Sedan tar jag mascara och eyliner.


När det är klart så tar jag lite rouge på kinderna. Rouge gör så att man ser lite piggare och frächare ut :)

 
När allt är klart så återstår bara lite på läpparna. Då använder jag ett läppstift i en rosa ton.


Sen var min sommar sminknig klar :)
// Julia♥

090809

Godmorgon :) Hur mår ni idag då ?
Jag mår iallafall bra idag :) Idag ska jag åka till handen och ta en fika med Asli. Mysigt !
Vi ska prata lite om våran design. För vi kanske vill ha mer bilder på headern. Just nu har vi bara två bilder så det skulle vara finare med flera bilder kanske ?
Aja nu ska jag gå och duscha. Sen vid elva ska jag till centrum och köpa comviq kompis till min mobil.
Kl ett ska jag möta Asli. Kommer nog bloga lite innan jag går.
Hörs :)
// Julia♥

PS: Välkommen säger vi till asli. Hon är tillbax i sverige och till bloggen :D


ssschhh !!!

sscchhh, måste vara tyst mamma o pappa sover men jag är fortfarande vaken.
De vet inte att jag sitter framför datan just nu. F*n va mycket jag har suttit framför datan betterierna har nästan dagit slut, borde stänga datan nu.

menmen god natt !!!

sov gott dröm sött

aaslii

hallå där blåbär !!

haallooj !!


hur är det med er??

jo jag mår toppen som vanligt. Men det känns konstigt att blogga igen. Det var ju ganska länge sen jag blogga.
Det har hänt massa knas med datan och de och just nu så kan jag inte hitta min telefons cd så att jag kan instalera om så att jag jkan lägga in bilder. men jag ska försöka skicka några bilder till julia via bluetooht så att hon kan lägga bilder i datan o skicka till mig. Men måste fixa en träff med henne ;D
Men just nu så sitter jag framför tv, datan och bloggar. Det känns skönt att ha en bärbar data, för man kan ta med sig den överallt. Och jag tackar mamma o pappa för datan jag vill säga att jag ÄLSKAR DEM!
Idag så vaknade jag ganska tidigt p.g.a att mina föräldrar vaknar tidigt och när jag hör några röst eller nåt sånt så vaknar jag direkt och kan inte sova igen. Memen jag var hemma hela dan dumt gjort borde gå ut o njuta av vädret. Men runt 17.00 tiden så kom mina kompisar hem till mig, vi satt o drack kaffe och åt bullar =D Det var ganska mysit ;)
Menmen, just nu så snackar jag med julia. Imorgon så ska vi ta o fika i Handen eller en annan ställe.
så imorgon blir det kul, och vi hinner o snacka om bloggen o designen o sånt :D


Men sk dra ni, ha det underbart¨
ska försöka blogga imorgon innan jag drar..


PUSSPUSS

AASSLLII

Pepparkaka :)

Efter att vart på gålö hela dan så har jag såklart blivit brun. Det känns som att man är utomlands. Skit skönt :)
Som vanligt är jag super trött så jag orkar inte blogga så mycket nu. Finns ändå inte så mycket och säga så jag bloggar imorgon istället :D
God natt på er allihopa !
//  Julia♥

Bryggan :)

Just nu sitter vi på bryggan och steker.Jag tror att jag aldrig solen har varit så varm som den är idag.  Riktigt mysigt har vi ! vi ska nog fika lite paj och bullar snart. Gott :)
Vi hörs ikväll när jag har kommit hem från det här underbara stället.
Kram från gålö :)
// Julia♥

God Natt !

Just nu sitter jag vid datan. Vi har precis sätt på en film på kanal 3. Mumiens återkomst heter den. Faktiskt riktig bra film. Iallafall idag så har vi badat och mysigt. Tiden går så fort när man är här. Det kanske beror på att vi har så kul ?
Nu tror jag att jag ska gå till sängen och lägga mej. Hörs imorgon :)
// Julia♥♥


Äntligen !!!

Heej bloggen !!!

Jo nu äntligen har jag kommit och har fått min nya data. Så nu kan jag börja blogga igen.
eftersom att jag har fått en n y data innebär det att jag måste installera om allting och därför kan jag inte lägga bilder. men jag lovar er att jag har tagit massa bilder från istanbul.

jag kan börja med att berätta hur jag hade de i Turkiet.
Första dagarna var aass tråkigt, hade inget att göra. Men efter en vecka så träffade jag några kompisar här från sverige. Så vi tråffades och såå. Efter allt så kom ena min kompis tillbaka till sverige och efter de så kunde vi andra ine träffas, för alla åkte någonstans och så. men sista veckan så träffade jag mina barndomsvänn. De kommer från Österrike. och det var verkligen länge sen jag inte träffade de. Vi hade de jätte roligt, och jag fick träffa deras kusiner och så. och sista 4 dagarna så åkte vi till istanbul. Och Istanbul oohh det är så fiiinnt där, vill åka tillbaka dit. Man blir förtrollad o kär, det är såå vackert. Man kan inte berätta de med ord.

menmen jag måste avsluta nu för jag har massor med saker att göra

vi hörs sen

pusspuss

ASLII


Sol idag :) Halleluja !

God morgon Bloggen :)
Vakna vid sju tiden imorse för att min mamma skulle åka någonstan och när jag väl har vaknat så kan jag inte sommna om så där satt man sju på morgonen och inte gjorde någoting. Men om cirka en timme ska jag gå och sola hos min mormor. Det verkar bli skit varmt idag.... Skönt !
Lite senare idag ska jag och min bror sova över hos min moster. Vi ska bada och sola, I think :)
Nej nu ska jag fixa mitt rum och lite sånt innan jag går iväg.
Hörs senare !
// Julia♥

Målaren Julia...

... är nu hemma. Är helt slut :( Jag kom hem till min mormor och morfar kl halv  tio och är hemma nu liksom. Sammanlagt har jag tagit paus i 1 timme. Fatta hur slut man är då ? Liksom jobbat i ungefär 9 timmar. Nej, nu ska jag inte klaga. Tänk på barnen i afrika ! Dom borde ha det mycket svårare än vad jag har det. Får väl vara lycklig över att jag fick lite pengar iallafall. 400 kr trilla ner i fickan :) inte dumt det.
Nej nu ska jag ta en dusch och sen lägga mej i min säng och titta på tv. Mysigt :)
Ha det bra !

Eran Julia♥

God natt !:)

Ska stänga av datan snart och lägga mej i sängen och titta på tv :)
Imorgon är det dags att gå upp vid nio tiden eftersom att jag ska hjälpa min morfar med att måla lite.
Bloggar inget imorgon, kanske om jag hinner så bloggar jag, vi får se !
Ha det bra !
// Julia♥

Slump bild :P


är tillbaka =D

Heej bloggen det är asli !!!

det är så att jag har inte data min data har fuckat så jag ska köpa en ny på fredag.. Så tills dess så kan jag inte blogga.
just nu är jag hemma hos en kompis och därför kan jag inte lägga bilder och att det blir ett kort inlägg..


har massor me saker att berätta till er..


ha det underbart

ASLI DEN BÄSTASTE <3

Spanien :)

Kommer inte ihåg när det var men antaglingen för två eller tre år sedan så var jag och min familj i spanien. Det var min första resa utomlands och det var så häftigt för mej !:)
Här är några bilder :)





Poolen vi badade i :)


Där hade man fruktansvärd hårfärg :O och titta min bror på höger sida! Liten skit :)
// Julia


Trevligt igårkväll :)

Igår på kvällen när jag skulle precis gå och lägga mej och läsa tidningen som jag köpte tidigare på dagen så ringer en vän till mej och frågar om jag vill gå ut. Såklart jag vill det så jag går ut typ nio på kvällen. Vi pratar och har det jätte mysigt. Det var länge sen jag såg henne så det var trevligt att prata med henne lite. Jag kom hem runt halv elva tiden :)
Idag har jag färgat mitt hår och lite sånt. Ska bara vara hemma idag och slappa. Går till min mormor ikväll och ser prison break som vi spelat in.
Vad ska ni göra idag då ?
// Julia♥♥

Vi för alltid <33

Paris

Nu är det dags för Paris Hilton-My new Bff. Så jag säger god natt nu för jag kommer inte hinna att skriva mer idag.
Puss från mej :)
// Julia


Miss Lady Gaga ! <333

Just nu:

Sitter jag och dricker cola och äter toaste :) MUMS !

            

Jag är slut :(

Det känns som jag har gått, gått och gått hela dagen idag. Först så dela jag ut tidningar och bara det är jobbigt efterrsom att det är så himla varmt. Sen när jag kommer till min mormor så skulle jag ju hjälpa till och slänga skräp och lite sånt. Efter det så åkte vi till coop forum och stor handlade. Jag fick med mej hem en skvaller tidning som jag ska läsa snart. Ska bli kul ! 
Aja det var min tråkiga dag.....
Ska läsa lite bloggar så hörs vi imorgon !;)
// Julia♥ 


Dela tidningar

Så nu är jag redo att gå ut och dela ut tidningar. Gud så tråkigt !!!!!!!!
Men men det är bäst att få det gjort. Hörs senare !
Puss // Julia

God morgon :)

Idag ska jag inte göra något speciellt roligt utan sola, dela ut tidningar och hjälpa min mormor med att kasta skräp. Inte så himla kul men det måste göras så.... Vi hörs lite senare för nu ska jag sola :)
// Julia


Michael

Gud vad avundsjuk jag blir ! jag tittar lite i olika bloggar och gissa vad jag såg ?
Att Sibel från idol har träffat Michael Scofield från prison break. Snacka om att jag är avundsjuk. Han är typ världens snyggast kille eller ?

Åh....

Hemma :)

Kom precis hem från gålö. Lika trevligt som vanligt. Är så himla trött att jag skulle vilja sova direkt nu men det är lite tidigt för det. Så jag sitter här vid datan eller går och tittar på tv. Vi får se ;)
// Julia

Sol och bad idag :)

När jag var på väg till min mormor så ringer min moster och frågar om vi vill åka till henne ?
Såklart att man säger JA, jag menar vem säger NEJ till gålö liksom ?
Så idag blir det sol och bad ute på gålö. Mysigt !:)
// Julia♥♥

Mormor :)

Idag ska jag gå till min mormor och umgås lite med henne. Jag solar nog där och går en promenad med henne. Ska bli trevligt !:)
// Julia

Lady Gaga rockade fett !!!!!

Igår var det propp fyllt med folk på grönan. Gissa hur mycket det var ? JO, 20.000 människor. Fatta hur mycket det är ?
Den här konserten var riktigt mäktigt ! tyvär blev inte mina bilder bra så jag tog några från gogle.se

      

I mitten av konserten så kommer hon in med en moped. Så himla grymt ! Ni som inte var där missa något :)

Iallafal när vi kommer till grönan så började vi med att åka lite karuseller och sånt. När klockan var ungefär vid 2 tiden så satt vi oss ner och åt mat. Vi tog med oss hamburgare som vi åt. Skit gott ! vi tog även en glass.
Sen så blev det lite mer karuseller till min moster och hennes man kom till grönan. Hennes man och jag åkte typ dom stora karusellerna som t.ex. Vilda musen, uppskjutet och bergodal banan. Det blev aldrig att vi åkte fritt fall och insane. Tiden gick för fort. Plötsigt så var klockan 10 och vi åkte hem. Åh...  Nästa gång Lady Gaga kommer till sverige så ska jag gå på hennes konsert, vad det än kostar, Hihi :)
Bilder från Gröna Lund:

Min goda glass :)
     


Vi åt även pizza :)

Där står hon ! ser ni ? det var typ den bästa bilden jag fick :(
Aja nu ska jag gå och äta frukost. Jag är skit hunrig.
Hörs sen !
// Julia♥♥

Bilder kommer snart :)

Åh... Så kul jag hade igår ! obeskrivligt, även fast jag stod så långt bort från scenen. Jag har försökt ta bilder men dom blev inte så bra. Min moster tog med en kamra som hon har spelat in nästan hela showen på och hon tog även några bilder, tror jag, om jag inte minns helt fel :)
Snart kommer bilder från igår :)
// Julia

2 augusti

Snart åker jag till gröna lund ! jag är ganska nervös inför att åka insane och dom läskiga karusellerna :)
haha men jag hör av mej imorgon.
Puss på från mej :)
// Julia


Sommarlovet är snart över :(

Förut i bloggen skrev jag att jag saknar skolan och så vidare men jag har ändrat mej.
Jag vill inte tillbaka till skolan, att plugga och inte kunna göra vad man vill utan bara plugg, plugg och mer plugg.
SUCK säger jag bara!! Tänk det är bara 3 veckor kvar. Tiden har gått så snabbt. Jag tyckte nyss vi fick sommarlov men icke sa nicke, nu är den snart slut.
Nej nu ska jag inte tänka på det utan bara njuta på dom här tre veckorna som är kvar eller hur ?:)

Sara, jag, özlem och merve i skolan :)

Grönan + Lady gaga

Imorgon åker jag redan vid 11. Först åker vi karuseller och lite sånt. Vid Fyra tiden så kommer min moster och hennes man som jag ska åka insane och kanske även fritt fall :) Tror ni att jag kommer våga att åka fritt fall ?!:/
Vi får se ! Sen så vid 8 så kommer lady gaga och kl 10 så stänger grönan :)
Jag kommer inte skriva något mer imorgon men jag skriver på måndag och då kommer även mycket bilder ;)
Ha det bra !
// Julia♥


ASSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIII KOMMMMER IMORGON TILL SVERIGE ! :D

Klar att gå iväg !:)

Så nu är allt klart. Ska bara äta lunch och sen går jag till min mormor :)
Min outfit idag blir:

Klänning - Gina tricot
Leggins - Cubus
Kofta - Vero moda

Dagens facelook:


Foundation, rouge, mascara, ögonskugga och läppstift :)
Smycken:

Ett stjärn halsband från ur&penn och även liknande örhängen
// Julia♥♥

God morgon :)

Sovit gott ? Det har jag iallafall. Idag ska vi fira lite som sakt. Det kommer bli god mat och mycket prat :)
Kl ett går jag till min mormor och förbereder saker innan gästerna kommer. Innan jag ska gå så måste jag bädda min säng, städa mitt rum, sminka mej, klä på mej och kanske även duscha :) Lite stressit blir det, men det ska nog gå bra.
Jag kommer nog inte skriva så mycket inlägg dom här dagarna men jag ska försöka så got jag kan :)
Ha det bra !
// Julia♥