Flygrädd !?

Jippiii !
snart åker jag, gud va skönt de kommer bli. Har verkligen saknat Turkiet.
Idag så åkte jag och pappa till Forex för att växla pengar till turkiska lira. Visste ni att de har ändrat pengarna :O
hahah, jag är lite efterbliven tror jag. Men jag har nästan packat klart typ, men ska iaf åka till stan på fredag för att köpa lite små saker. Är jätte nervös faktiskt, vet inte varför men jag tror jag börjar bli flygrädd. För under de här månaden har jag hört massa saker om vad som händer med flygplaner. Menmen, vad ska jag göra för att få bort med den här oron?? 


Men hahaha vet ni vad jag gör nu?
snackar ( Chattar ) med min kusin Hasan, han är i turkiet just nu. Och han säger att han har de roligt där men de väntar på mig. HAHAH för när jag kommer då vi kör moppe. hahah tack vare mig. hahaha, ska köra som f*n det va ju länge sen jag körde =D  Och att på dagarna så är det varmt o på kvällarna så regnar det. Konstigt för det brukar inte regna i Turkiet. Men ajaa, man har ju kul iaf.

Men måste dra nu, ska hjälpa mamma med maten. Snart kommer min abi och abla snart ( alltså min bror & syster ) med deras partner..

SKÖT OM ER

 

Förlåt !:(

Förlåt att jag inte har skrivite i bloggen så mycket kommer nog inte göra det så mycket den här veckan. Fullt upp med allt möjligt. Idag så hjälpte jag min morfar att måla deras hus och sen imorgon ska jag åka till gålö och på torsdag ska jag fortsätta måla huset så jag kommer inte blogga tills på fredag tror jag om jag inte får någon tid över. Det är ju fint väder ute så då vill man passa på att vara ute.
Måste laga mat nu så vi hörs !
Ha de bra !
/// Julia

Dopiillissiillii =D

Heeej bloggen !

Är allt okej??
Jag mår toppen, sitter här o steker mig. På balkongen är allt okej jag och en vän sitter o solar. Så skönt väder.
6 dagar kvar till Turkiet. vet ni vad  jag fick reda på? Det regnar i turkiet vilken otur jag har liksom. Här i Sverige är det super skönt väder men i turkiet reganar det. Men hoppas det blir fint väder där oxå för Juli brukar vara den varmaste månaden. Men vi får se vad som händer.
har nästan packat allt typ, hahah har typ inga kläder för att ta på mig =D


Men måste hoppa in i duschen nu..

ha de roligt under sköna vädret ♥



God morgon :)

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket i bloggen. Har helt enkelt inte haft tid. Igår var jag ju ute på gålö och vi kom hem vid nio tiden så jag kunde inte skriva. Men igår var det jätte mysigt med mycket bad, sol och god mat :)
Tog några bilder men inte med min kamra utan med min moster så jag har inga bilder just nu.
Det var sjukt varmt igår typ 35 grader eller något sånt. Det var iallafall 20 grader i vattnet. Ganska varmt :)
Idag ska jag till min mormor och morfar och hjälpa dem med lite saker och jag kommer få pengar av dem :)
och det passar perfekt när jag måste köpa en baddräkt och lite små saker ;) om det blir lite över så ska jag spara dom och sen när jag har sparat ungefär tre tusen så ska jag köpa en bärbar dator så att jag kan blogga lite mera :)
Men nu måste jag gå och fixa lite saker innan jag dra till min mormor och morfar
Byeeee
/// Julia

VARNING!!!

Heej bloggen!!

haha, rubriken blev lite konstigt men kom inte på nåt.
Men ajaa, idag så vakanade jag vid 11 tiden. Åt frukost med mi padres.  Efter de så åkte vi till maxi o köpte lite grejor. Skulle egentligen köpa resväskor men hitta typ inte.
när jag kom hem så gick jag ut med özlem, och vi promenerade under de underbara vädret.  Vid 18.00 tiden kom jag hem och tittade på tv, och vet ni vad jag kom på?
jag skulle ju visa er vad jag köpte igår till resan.
Här har ni de :



Tröjan & t-shirten från Gina.
Och jeans legginsen från H&M



Klänningen fich jag från mamma.



Och klockan som jag köptee, visst är den fin??



Och den här är min andra klocka...

Va tycks?

men måste dra nu, ska gå o titta på en DVD film som min bror har hämtat.



Massa pussar


090627

Jag kom hem från någon timme sen och jag är helt slut även fast jag inte har gjort så mycket hmm konstigt..... Igår somnade jag vid tolv och jag som sa att jag skulle sova vid två men det blev aldrig så. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att titta på tv, läsa bloggar och lyssna på musik.  Har också ont i huvudet och jag är verkligen inte på humör så det blir inte mycket bloggande idag. Imorgon så ska jag också åka till gålö så då blir det inte heller så mycket bloggande. Men ni får ha det bäst tills jag kommer tillbaka !







Ibland får man bjuda på sig själv... :)
// Julia


God natt !

Ska nog gå och sova lite nu och jag återkommer imorgon med nya spännade saker.
Puss
// Julia♥


Bilder !

Hitta lite bilder på min farmors data !












Vet inte vad jag tänkte på när bilden togs :P


/ Julia

...

Nu har jag precis ätit middag och det var super gott !:)
När jag är borta blir alltid tiderna omställda så det här var en väldigt sen middag för mig. Brukar oftas äta vid 5 halv sex tiden.
Jag har också bestämt mig får att sova sent idag typ vid två tiden. haha får se om jag orkar göra det :)
Nu vet jag inte vad ska göra. Jag skulle se en film men får se vad som händer med det.
// Julia

shoppingrundaa :D

Heeej !!!
Oj, va varmt det är. Så skönt och sånt.  


ja som sagt så var jag på en Shoppingrunda, köpte massa grejer ;)
Ni, vet jag ska ju åka utomlands så jag passar på köpe lite grejen innan jag åker. Mina pengar kommer imorgon tror jag, ska handla mer saker. Och när jag har köpt allt så ska jag visa er =D
Men jag kan avslöja en sak, Jag köpte en jättteeeee fin klocka. Jag älskar klockor. Så nu har jag två st men jag kommer nog köpa i Turkiet oxå =D de har oxå finaa ♥

menmen ska käka magen kurrar :D:D


Mitt förkortade liv.

Tänkte berätta lite om mig själv. Jag föddes 18 mars 1994.  Jag har bott i jordbro i hela mitt liv och jag trivs ganska bra med det också :) När jag gick  på dagis så hade jag en bästa vän som heter Max och vi var så tajta men sen blev det så att vi skildes åt, jag börja i blocksten skolan och han i kvarnbäck skolan. Men i blocksten skolan fick jag många vänner och jag börja  gilla en kille.  och vi blev ihop haha men det var inget seriöst och så plus att jag var så liten så man visst ju inget om kärlek då. Men i två underbara år på blocksten så flyttade vi upp till lunda i tre:an.  Jag hade alltid två bästa vänner som hette Alona och Nejra. Varje vecka byte jag från den ena till den andra. Men till slut så var min bästa vän Alona och det var hon som jag kännde mest av alla som gick i min klass. I feman så skildes mina föräldrar och dom gick olika vägar. Jag och min bror var ungefär hos min pappa varannan vecka tills en dag han inte hörde av sig mer. Än idag har han inte hört av sig, inte ens på julafton och inte heller på min födelsdag. Det har lixom gått tre år och han har inte hört av sig. Sorgligt är det men sant. Ibland förstår man inte på människor hur dom tänker eller känner. Men men sen när vi skulle sluta  i lunda skolan och byta upp till jordbromalm skolan så fick jag lite ångest och ville verkligen inte gå där så jag funderade på att börja i kvarnbäck skolan. Sen fick jag också reda på att min förra bästa vän Nejra skulle börja i kvarnbäck så jag pratade med henne och vi började där tillsammans. Det var kul att börja en ny skola med nya elever och nya lärare men tills min Bästis Alona övertygade mig om att börja på jordbromalm skolan som var mitt bästa val jag har gjort i mitt liv hahah nej men det var ett bra val som jag inte ångrar. Jag börja umgås med några tjejer som heter stephany, erika, alona, özlem, asli och sen även merve och sara och denise som jag gick med i lunda skolan. Men sen till sjuan så slutade Alona och erika så då börja jag umgås mer med stephany och özze, asli och dom. Jag blev  allt mer tajtare med stephany och vi börja umgås med varandra.  NU är det sommarlov och jag ska snart börja nian och det är ju overkligt. Tiden går så snabbt!  Vill tillbaka till blocksten och alla goda tider där. Man visst inte så mycket då men man var iallafall glad och lycklig och hade sin familj !  Och snart ska man också byta till högstadiet och välja vad man vill göra i resten av sitt liv. Jag får lite ångest över det hahah men det går nog bra hoppas jag :)
hare bra tills jag kommer tillbaka ! ( sakna mig inte för mycket nu )
/// eran julia♥
Ps: det här blev ett långt inlägg. Hoppas ni orkade läsa :)


Värmen dödar !

Nu orkar jag inte med värmen längre. Vill bara sätta mej i ett hörn där det inte finns någon sol.
Solen tar bort så mycket energi känns det som. Skulle kunna sova och aldrig mer vakna upp. Men såklart så går inte det
:(
Jag kom  ungefär till min farmor vid 12 tiden och där satt vi typ en timme och kolla på film sen betämmde vi oss för att åka till willys och handla lite go saker tills ikväll haha det är däför jag älskar jag att åka till min farmor. Man får alltid godis, god mat, läsk mm. Ikväll ska vi se en film och sen blir det väl spel kväll också ;)
men vi hörs väl senare ikväll :)
// Julia

Solar :)

Som rubriken säger så sitter jag och solar hos min farmor. Hon har en bärbar dataor så det är ju riktigt nice... Jag kommer blogga mer snart men ska bara sola färdigt. Puss så länge :)
// Julia

God morgon!

åhh har precis vaknat. Och om två timmar ska jag åka till min farmor. Innan jag åker ska jag ha plattat håret, klä på mig, äta frukost och packa kläder. Det är lite stressit men jag bloggar när jag är hemma hos henne. vi ses !<33


// Julia




R.I.P Majkii :(

Michael Jacksom min idol, den bästa, coolastee, snyggastee, osv.
Hur
kunde han dööö :O kan inte fatta liksom. Jag som gillade hans dans,musik, spec när han skrek (skriker ) UUOOHH!!!
Hur kunde han drappas av hjärtstillestånd och i sitt hem oxå. Han är bara 50år :O
ja, själv klart visste vi att han var sjuk tack vare de där medel grejerna han drack för att vara "vit hyad "
Är det verkligen värt det? han kunde ju fan kanske leva längre. Vem vet?
Jag som gillade honom. Jag svär, jag kommer inte glömma honom. De som känner mig vet väl hur mycket jag gillade honom, spec Özlem. Varje gång och hon smsar mig så håller jag på med lyssna på hans låtar och försöka dansa som honom. Men så klart funkade det inte men jag tyckte allafall om det. Jag hade roligt. Men nu vad ska jag göra nu? Jo, självklart ska jag forsätta menmen det kommer inte vara så roligt den här gången.
Ha det bra där uppe, vila i frid majkii ♥

Michael Jackson i rullstol 2008.       

Majkii Jackson i rullstol 2008              

  Den här gången är inte tummen uppe,
                  utan den är nereee.




King of pop varför lämade du oss??

Jag älskar alla dina låtar spec dangerous och smooth criminal och jag kommer alltid att göra det.
Den bästa, bästastes bästa vila i frid min majkii ♥♥
Danskungen ♥


...

På tre månader har vi skrivit 100 inlägg det är väl ganska bra :)


Hej :)

Kom precis hem från att ha ätit på pizza hut och jag kan säga er att jag fick så himla ont i magen. Jag tog en sån här sommar buffe och då ingår hur mycket pizza som helst och hur mycket dricka som helst och dessutom hur mycket glass man vill för bara 89 kr!. Och alltid när det är buffeer så tar jag alltid får mycket. Så när jag gick där irån kunde jag knappt gå haha det var synd om mej !:( Men nu mår jag lite bättre :)
Efter pizza hut så gick jag och min bror till bibblan där jag låna lite böcker. Jag låna lite böcker på spanska och engelska för att bättra på dom två språken :)
Men när jag ska börja läsa böckerna så tröttnar jag redan efter först sidan så jag gav upp hahaha men jag får tvinga mej själv att läsa fast jag inte vill.
Imorgon som jag sa ska jag till min farmor och sova över där. Ska bli ganska kul typ....
Hahah men nu ska jag gå till min mormor och hålla henne sällskap. Vi hörs !

/ Julia
 

Pizza hut !

Idag blir det pizza hut med min mamma och min bror. Ska bli trevligt!
Jag har precis vaknat så jag ska gå och klä på mig. Nu behöver man inte smink längre eftersom att nu är man brun och fin i ansiktet :)
Hörs senare !
/ Julia


Det bränner !:(

Sitter på msn och jag känner hur min kropp bara bränner. Får gå och titta på tv och koppla av en stund :)
Ses imorgon om jag kan blogga annars hörs vi när jag kan :)
Kram
// Julia

240609

Nu är jag hemma igen. Har solat så mycket idag att jag är röd i mitt ansikte men jag hoppas att det lägger sig tills ikväll.
Vi hade det iallafal kul tills vi skulle åka hem haha. Jag trodde inte att jag skulle ha så kul i sommar eftersom att några kompisar åker ju på semester eller så åker dom utomlands. Jag tänkte " den här sommaren kommer jag bara att var hemma och titta på tv " men så blev det inte. Jag kommer åka mycket till moster på dagarna när det är soligt  och nu har jag ju busskort också så det kommer va lätt att bara ta bussen dit ut. Sen kommer jag ju självklart åka till norrland som jag gör varje sommar och träffa en kompis som jag känner där. Det låter kanske inte så kul att åka till norrland men det är det :)  Sen kommer jag göra några utflykter hit och dit med familjen men annars så händer det inte så mycket. Man får ta en dag i taget.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra men det löser sig nog. Men på fredag däremot ska jag till min farmor och sova över där.  Hoppas vi hittar på något kul där. Hon har iallafall data så jag kommer kunna blogga där ifrån :)
Men nu måste jag kila iväg så vi hörs lite senare.
puss
/ Julia

Vem är snyggast ?


1.
 
Brad pitt :)
2.

Han var med i one tree hill. Så snygg :)
3.

Vet inte vad han heter men snygg är han :)
4.

Mikael i prison break!


Dom här jag har jag verkligen fastnat för :) vilka tycker ni om ? Det kanske är någon annan än dom jag tog upp nu. Skriv gärna vem :)

// Jullan XD


På riktigt ?:O

Tittade runt lite på internet och jag hittar en jätte äcklig bild på en kändis. Vet inte vad hon heter men jag hoppas att den inte är på riktigt!!  Hon ser hemsk ut...






/ Julia

Gålö !!!

heeeej bloggen snart åker jag till gålö med familjen så kommer inte hinna blogga så mycket idag så att ni vet men jag ska försöka blogga lite ikväll :)
Vi höres !
/ Julia

Vem är Hollywoods...

... Sexigaste mamma ??

Angelina Jolie med Pax och Maddox

Angelina Jolie

Christina Aguilera och Max

Christina Aguilera

Gwen Stefani och Kingston

Gwen Stefani

Jessica Alba och Honor

Jessica Alba

Madonna med David, Rocco och Lourdes

Madonna

Victoria Beckham med Cruz och Romeo

Victoria Beckham.


Vem tycker duu ??


Mode !!

Vad sägs om Ashley Tisdales trasiga jeans?
jag tycker att de va okej, men det finns finare jeans tycker jag. Och hon får 6/10 från miiiiiig ( asli )




Hot or Not? vad tycker ni??



accessoarer <3

hallå där blåbäär !!

ja, idag efter solningen på balkongen blev det grill med familjen.
Gott !!
Vid 20.15 fick jag ett sms från Gullu ( en kompis) där hon fråga om jag skulle följa med henne och titta på Jordbro vs Rönniges match vid grusplanen. Då sa jag ja och gick ner till centrum för att möta upp henne. Innan vi kom så lädde Rönnige med 2-0 haha när jag kom så blev det 2-2.
Men ajaa.
vad sägs om Cristiano Ronaldos klocka och ring ??

"Hjälp - vad många paparazzifotografer!"


Aass snyggt juu.  han har verkligen smak faktiskt. eller?? Vad tycker ni??
ja ibland kan han ha dålig klädsstil men han är iaf snygg ;);P




Vad vill ni ?

Vad vill ni att vi ska skriva om ?
Vad tycker ni att vi ska ta upp i blogg ?
Kom gärna med massor av förslag:)


//


Fick en bild av min moster . Helt osminkad. Men det får man vara på gålö :)

Min dag !

Idag har jag mest vart på min ballkong och solat mitt face lite.
Imorgon ska jag, min mamma, min bror och min mormor åka till gålö där min moster bor. Och vi ska såklart sola, bada grilla mm. Haha ska blir så skönt ! Det här har jag verkligen längtat till att få vakna när jag vill, göra vad jag vill och slippa tänka på massa plugg och skit ! håller ni inte med mig ?
Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten men jag återkommer ikväll :)
Kram
/ Julia♥


Och den här låten ....

.... bjuder jag på. Just nu lyssnar jag på den och njuter av solen ;)


http://www.youtube.com/watch?v=bVRnMrl2oj8

( obs! måste klicka på länken för att lyssna på låten ) ;)


Nu kör vi...

...En Bildbomb tycker jag ;D


























Det räcker tror jag, har ju as mycke bilder. Kan ju inte lägga alla på en gång liksom :D
men bildbomber kommer forsätta jag kommer det oftare ;)

ha en underbar dag ♥


Balkongen <3

Tjeennaaree =D

Gud va fint väder det är. Men i Turkiet är det ännu värre där är det typ 35 grader kanske mer.
Justee, 12 dagar kvar sen åker jag. =D jippiiii!!!
Vad ska ni göra idag då?
Jo, jag ska snart ut på balkongen och sola. Som tur så bor jag längst uppe där solen skiner ( siktar ) mot min balkong.
Jag måstee bli brun, för jag özlem och steffy har slagit vad om vem som ska bli brunast hahaha och de tror inte att jag ska bli brun eftersom jag är "blek " men vi syns sa jag för jag ska åka utomlands, özlem ska kanskee och steffy oxå.
Så vem tror nii???
hahahahah, lätt så tar jag den matchen =P hahah.

menmen ha de underbart måste fixa lite drinka till mig själv ;D


Det går inte :(

Tyvär så kan min data inte ladda upp mer bilder för att det inte finns utrymme med mer bilder:( så jag får väl rensa mina bilder och återkomma med bilder från igår någon annan dag då:)
Det blir inga mer inlägg ikväll för att min mamma ska sitta här nu och hon kan vara vid datan ganska länge så vi hörs imorgon kanske ?

/ Julia


...

Äntligen hemma igen. Ska äta något nu men jag kommer tillbaka ikväll med ett längre inlägg.

Hörs
/ Julia

Bada !

Heeeej alla glada ! tänkte bara säga att jag har precis vaknat hihi.
Snart ska jag och min moster ner och bada i havet. Det ska bli så himmla skönt !
Igår hade vi det så himla roligt och bilder kommer upp senare ikväll.
Men nu ska jag dra och käka lite frukost så skriver jag när jag kommer hem.
Tjenixen !

/ Julia

FilmFilmFilm!!

Hallå där blåbär !!

Efter städningen så var jag hemma hela dan fast Özlem & binnur smsade mig om jag vill gå ut men jag ville tydligen inte, fast jag hade tråkigt som f*n. Tog en snabb dusch efter städningen och mysade framför tv:n.
Idag så var det ju Brasilien vs Italien, så klart vann Brasilien. Efter det så kom mamma "springande" in och sa att jag skulle öppna tv4, för en "skräck" film skulle tydligen börja. Filmen heter Hannibal. Jag har alltid velat titta på den, asså varje gång jag ska hyra en film med kompisarna så vill de inte se på skräck och jag är en person som gillar skräck. Som otur så hatar nästan alla mina vänner skräck. Men den här filmen var inte skräck tycker jag. Jag har sätt mycket värre filmer. Den här filmen handlar om andra världskriget, när nasister, ryssland och tyskland krigade med varandra. En kille som heter Hannibal, hans familj dör under kriget. Och det är bara han och hans lilla syster som " överlever ". Men plöstligt så rusar det in massa män ( soldater ) in i deras hus. Det hittar inget att äta, och mördar Hannibals lilla syster. Huh! det låter lite konstigt men det var så. Och killen växer och vill hämnas. Han söker upp männen och ......

Hahha, vill inte avslöja allt. Så det forsätter så. Den var spännande tycker jag.



Och så klart får filmen 10/10 från mig.
Och de som inte vågar se på den passa på och se för den är inte så skräck..


men ska gå och lägga mig.
Sov gott dröm sött ♥



;-





Mobilen är med !

Juste tänkte bara säga att mobilen är med så det kommer bli några bilder idag!
/ Julia


Bye

Ville bara säga att jag åker typ om en timme och jag fick nyss reda på att vi ska grilla. Det ska bli super gott !
Kommer nog inte blogga något mer idag. Kanske kommer blogga imorgon när jag kommer hem om ja orkar:)

Hej då ! sakna mig inte för mycket nu...

/ Julia

Min sjuka men ändå underbara vän stephany !:) haha sjuk rolig dag det var eller hur ?

...

Solen verkar ha gått bort nu. Så jag tar och värmer en pirog till mig och sen får jag väl gå och titta på tv tills jag ska åka till min moster. Kram så länge!

/ Julia

Puss från mej till er !:)

God morgon!

Nu är man vaken och jag ser att det är strålande väder idag. så jag ska sola mycket idag+så ska jag till min moster lite senare och där ska jag bada i havet och jag kan säga er att det inte är så varmt i havet hihi :)
Igår var det jätte mysigt att titta på film med familjen ( Mamma och bror). Till filmen åt vi tacos och godis! Super gott.
Iallafall så har jag funderat över vad man kan skriva i bloggen... tänkte börja och lägga ut dagens bild och även dagens låt. Men är det något ni vill att jag ska skriva om kan ni ju säga det så ska jag göra det bästa jag kan :)
Men ni får ha det bra så länge så hörs vi :)

// Julia

:(

Trött och ledsen är jag nu. Så jag ska dra till min säng och lyssna på musik.
God natt !
/ Julia

SOOOOLLLLL !!!

Heeej bloggis! :)

Nu har solen hittat hit till lilla sverige haha. Ska sola lite på min balkong nu haha. Åkte aldrig till någon kompis. Istället åkte jag till handen med min mamma och bror och eftersom allt var stängt ( röd dag ) där så beställde vi en film som vi ska se ikväll.  Ska bli mysigt!

Idag orkar jag verkligen inte gå ut så jag får sitta här hemma om inte någon sms mig och frågar om jag vill ut kanske jag gör det annars blir dagen en avslappnad dag hemma :)


Vi hörs !

// Julia


Den bjuder jag på hahah <3

SNART ÅKER JAAG :D

Heeej ( Godmorgon ) Bloggen !!:D

Hur äre?
jo, jag mår toppen som vanligt. Sitter här o räknar dagar. Den 5/7 åker jag till Turkiet. Kommer bli jätte roligt för den 10/7 så är det bröllop i Turkiet ( ankara ) Jag älskar när det är bröllop i Turkiet. hahah men jag tänker inte göra min bröllop där =D
men, jag måste ju börja shoppa föf*n, ska sitta o göra min köplista så sör vi se vad som händer med resväskan. hoppas allt får plats ;D



( bild från Google ) Fatih Sultan Mehmet bron, ligger i istanbul.


Guuud, vad tråkig sommarlov. har typ inte gjort nåt. Har bara varit hemma. tack vare vädret så kan man ju inte göra nåt. Men jag vill åka till Gröna lund innan jag åker utomlands. Ska tvinga några kompisar...
Menmen, vad ska jag göra nu då???
Hmm,, går och sätter mig med föräldrarna.

Peace & Lovee

Asslii



Massa pussar till er !!♥


ps.
Har saknat diig jätteee mycket !!!

God morgon!

igår var det en riktig kaos dag men får försöka glömma allt som hände och börja om :/
Snart ska jag dra till en kompis och jag vet inte vad vi ska göra men det får vi se. Kommer blogga lite mer senare om jag kan... Hahah det blir ett kort inlägg nu för jag har skit brottom :)
Nu ropar mamma på mig att jag ska gå bort från datan så det är bäst att göra det innan hon blir galen hihi :)
Önska mig lycka till idag !?

Herrå

/ Julia

 Ps:det finns säkert många stav fel men det är bara för att jag har brottom.

...













Är inte vi så coola tillsammans !?  hahaha :)
/ Julia

Hej hej !

Hur mår ni idag då ?
Jag mår iallafall ganska okeej. Hoppas verkligen att det blir fint väder idag eftersom att idag ska vi grilla hos min mormor. Det är ju midsommar idag och då måste man ju fira lite extra :) Har precis vaknat och snart ska jag gå och klä på och fixa mig. Jag ska nämligen gå till centrum vid elva halv tolv och möta min mormor, hon hade något att göra i centrum. Det har inte blivit så mycket inlägg den senaste tiden pga att jag har inte haft lust och jag vet inte vad jag ska skriva :( men så kan det vara ibland.... Kanske kommer skriva lite ikväll vad jag har gjort idag men tills dess så hörs vi:)

Ciao / Julia

17/6-09

Har ingen lust att blogga nu. Vill bara njuta av solen som har varit framme dom här två dagarna :)
Så jag skriver när det kommer en regnig dag eller när jag har tid och ork :)

Vi hörs !

/ Julia

TRÅKKIIIIGGTTT !!!



Hur tråkigt kan man ha!
 det är sommarlov och det regnar f*n hela tiden. Man kan inte göra något under regnet heller. Men det sägs att det ska bli fint väder vill passa på att åka till gröna lund. Men vi får se vad de blir. För imorgon åker några från släkten till turkiet, de ska bila dit. Så man vill ju säga hejdå till de. Men kompisarna säger att vi åker till Grönan.
Men vi får se vad som sker. Men igår så va jag på en fest, en släktfest rättare sagt. Det var ganska okej.
Rättare sagt så va det roligt för släkten men jag hade inte så roligt vet inte varför men jag har en konstig känsla och de gör så att jag inte har lust o göra nåt eller jag kan inte ha de roligt. Jag har haft den här känslan snart två dagar. vad är det med mig?? Fattar ingenting. Kan det bero på vädret? Allt känns så tomt. Inget/ ingenting har nåt betydelse längre.
Men  jajaja det går över snart tror jag.

Menmen jag måste hitta på nåt. Har jätte tråkigt. Vad sägs som baka kladdkaka???
Mumms min favvo så klart, huh med lite jordgubbar oxå =D
eemm,, vi hörs snart =P



här har ni min snabb kladdkaka recept :


3 dl Strösocker
2st ägg
2msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1krm salt
75g smör
2dl vetemjöl

Tillagning

1. Sätt ugnen på 150 grader.

2. Smörj en bakform(ca 20 cm i diameter) och pudra över lite vetemjöl.

3. Rör ihop strösocker, ägg, kakao, vaniljsocker och salt. Rör ner smält smör och blanda i vetemjöl till sist. Bred ut smeten i bakformen.

4. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min. Låt kakan svalna och pudra över lite florsocker.



Ha de braa

asli ♥


090615

Tjaba !


Igår hände det inte så mycket förutom att på kvällen gick jag till stephany och såg en film :)
Till det åt vi mackor och drack te hihi så mysigt :)
Idag ska jag till handen med stephany för hon ska köpa lite saker som hon behöver.
Jag får min lön idag också kanske inte så mycket men jag tänkte kanske köpa ett par jeans.
Nu ska jag platta mitt hår så vi hörs senare.
Herrå ♥

/ Julala

Ps: förra inlägget skulle publiceras igår men datan hackade så det blev aldrig av.

Kläder !

Heeeeej bloggen !


Har inte så mycket att göra så jag slänger in lite bilder på några av mina kläder hihi :)


Kostade bara 99 kr på lindex!


Köpt på gina tricot och kosta ca 200 kr ( har även i svart)



Jag köpte den här på cubus men kommer inte ihåg vad den kostade.


Köpte den här på cubus och den kostade 299 kr.


Den är köpt på gina tricot och kostade ca 200 kr:)


Min skolavslutnings klänning som jag hade. Kostade 199 kr från gina.

Jag har lite mer kläder men jag orkade inte lägga ut mer så ni får nöja er med det lilla.
Jag har märkt att nästan alla kläder kommer från gina och cubus haha.

Ha de bra
Ciao / Julia

Trötter !

Nu ska jag gå och lägga mej i sängen och titta på en film tror jag... Vi hörs
när jag vaknar... God natt!:)

/ Julia

...

dåligt väder, deprimerad, uttråkad.... nej nu får det fan hända något innan jag ruttnar och dör och dö vill jag ju inte.
Har inte gjort något annat än att sitta vid datan idag. Dessutom är det dåligt väder och det gör ju inte saken bättre. Jag kanske ska gå och se en film hemma hos stephany om man orkar gå ut i vädret, vi får se.
Jag vet att jag tjatar om hur dåligt vädret är och blablabla men det känns inte som att det är sommar. På sommaren ska det var fint väder, solen ska skina, fåglar ska kvittra men gör det det ? NEJ verkligen inte... Inte en bra start på sommar lovet. Man får väl hoppas och be att det blir finare väder snart eller hur ?

Men eftersom jag har haft det tråkigt idag så har jag titta lite på bloggar, lyssnat på musik och tittat på bilder inte så speciellt kul men vad gör man om man har tråkigt?
Det känns som det här inlägget är helt onödigt men jag skriver det ändå så att ni vet att jag lever eftersom att det var ganska länge sen jag skrev, 2 dagar sen ?

Aja ha det bra och sakna inte mej för mycket kommer snart tillbaka hihi :)

Ciao !
/ Julia


Gulli o jag ;D

Heej bloggen !!!

det va länge sen.
äntligen är det sommarlov. huh, kommer njuta. =P men vädret är så paj asså, när tänker solen komma fram?

men iaf, nu sitter jag här med Gulten ( Gulli ). Hon har varit katastrof idag. Snorat o ritat på mina armar o grejer. Men hon är så söööt iaf. Älskar henne ♥ Min sockertop gulli sover nu så nu ska jag passa på och göra klart några grejer som jag inte hann göra.




jaa, ha de bra

aslililllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sol nu !

Sluta regna !!!!!!!! Kom fram sol !

God eftermiddag eller ska man säga god ?
Idag blir det en deppig dag men jag ska försöka att gå ut en sväng och sen ska jag ju också gå till min mormor ( som jag gör varje onsdag ) och sova där. Så jag hoppas på en bra dag även med dåligt väder.
På lördag skulle vi kanske åka till grönan men det blir väl inget som det ser ut nu med det här vädret:(
Vet faktiskt inte vad jag ska säga mer nu men jag kommer inte skriva mer idag så vi hörs imorgon :)


Kram


/ Julia

niornas bal & avslutning :D

heeej !!

Äntligen är det sommarlov :D oohh så skönt :D
Som sagt igår var det niornas bal och jag serverade. Det va jätte kul. Massa fina flickor&pojkar :D
Och idag var det avslutning. Det var ganska roligt typ. Eftersom det va dåligt väder så hade vi vår avslutnings " prat  " eller vad man säger i aulan. några nior sjöng. och så.
Och snart är det fest ( Disco ) i ungdomenshus. Ska snart fixa mig och gå dit med några tjejor =P=D

Efter avslutningen så åkte jag och en kompis till farsta. Jag hitta inget fint. men köpte en plånbok.


Typ sånt. eller aa en annan modell.

Hur har ni haft idag då??



massa pyssar

ASLI

Avslutning !:)

Äntligen är det sommar lov ! Som jag har väntat på den här dagen fast det kommer så klart bli tråkigt att inte träffa alla kompisar i skolan men jag får försöka träffa dom på lovet också :)
Vi fick också betyg idag och det var helt okej men jag måste verkligen höja mina betyg tycker jag. Jag ska plugga lite i sommar t.ex. när det regnar eller något annars ska jag bara njuta av sommaren:)
Jag ska lägga upp en bild på datan  hur min klänning såg ut idag så visar jag den sen.

Nu ska jag gå och äta så vi hörs.
 
Ha det bra

/ Julia

FEEESSSTTT ;););)

Heeeej bloggen !!

Oohh, så roligt jag hade. Min kompis ( barnsomsvän ) gjorde en hemmafest som var jätte roligt.
Vi dansa mycket och käkade massa goda saker. Vi tog massa bilder oxå. Lägge rupp de så fort jag få de.
Detta blir ett kort inlägg. För jag är trött och pallar inte skriva.

Jag skriver mer när jag har fått bilderna

ha de bra
asluii

fixar mig :D

heej bloggen..
fixar mig till en fest. Har inte så mycket tid. Men jag bloggar efter.

ha de bra

090606

Heeej !

Idag är jag väldigt trött, och det känns som att jag ska dö! men jag måste ändå till farsta med en kompis och kolla på en sak. Ska väl åka vid tolv så jag måste skynda mej att klä på mig och fixa mej. Vad ska ni göra idag då ?

Puss
 
// från en trött Julala

090605

Idag var det den sista skoldagen som vi har några lektioner på. Ska bli så skönt med sommarlovet! Men som det verkar nu så ser det mörkt ut med dom soliga och varma sommar dagarna... Det slutar aldrig regna känns det som! men man får väl vänta och se hur det bli. Någon dag måste väl bli varm eller ?
Igår så var jag i handen med min mamma och jag köpte en fin sommar klänning/ tunika kosta bara 99 kr. Skit biligt :)
Visar en bild på den sen.
Just nu ska jag lyssna på musik och laga mat. Kanske återkommer ikväll :)
Juste när jag ändå håller på att skriva kan jag passa på att fråga om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om ?
Vad som helst?
Ha det bra !


/ Julia


Stephany!

Nu ska jag snart gå till stephany och vi ska väl gå ut med hennes hund tror jag. Inte jätte kul i det här vädret men men vad ska man göra ?
Kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs.
Ha de bra :)


Puss / Julia


Stephanys hund ! så söt.


Sommar <3

Heej bloggen ;P

Hur har ni haft det idag??
Jo jag har haft massa håltimmen. Mitt första lektion var Idrott och i idrotten så skulle vi simma, men jag tackar vädret, det var ju kallt idag o regn. Så vi fick ha inne gympa. Efter Idrotten hade jag Matte men eftersom vi gav tillbaka böckerna så kunde vi inte jobba. Så vi fick gör vad vi vill. Och efter Matten så hade vi SO men vår so lärare har ju slutat så det blir inställd. 4de lektionen var Svenska där vi får titta på Låt den rätta komma in. Men jag har ju sätt den förut, så det blir typ tråkigt för min del. Men jag dör inte om jag tittar på den en gång till.  På No:n så fick vi bara tillbaka får prov svar sen fick vi sluta. Språkvalen alltså Spanskan var oxå inställd. Sist men inte minst så hade vi musik. Sen var det slut för dagen.

Glömde berätta igår. Igår så var det ju Gårdfest. Först fick vi "städa" vår skåp sen fick vi vänta till prosytdelningen. Och efter kunchen så gick jag och tjejerna till ungdomens. Där det var singstar och massa grejer men det va Disco oxå. HAHAH, vi kunde inte hålla oss och spreng in på dansgolvet och började dansa. Jag skämdes från början men sedan flippade jag :P
oohh, så roligt det var. haha, jag drömde om det faktiskt. hahaha.

Men snart är skolan slut och sommarlovet närmar sig. På tisdag har jag avslutning, och på måndag är det 9ornas bal. Där jag och 3 tjejer från klassen ska servera. Det kommer vara jätte roligt. För nästa år så ska jag oxå ha bal.

       


ADIOS AMIGOS/AMIGAS

AAASSSLLLIIIIIIIIIII






Film! :)

Hola !


Igår blev det inget update för att jag hade brottom att åka till stan med min mormor och efter det gick jag direkt till min mormor där jag skulle sova över. Så jag kunde inte bara sätta mej vid datan, det är lite taskigt. Men iallafall så gick jag till skolan idag och det är så himla onödigt att ens gå till skolan när man typ bara går halv dagar p.g.a alla håltimmar som vi får. Så idag hade vi bara 2 lektioner typ och på dom såg vi film. En film var " Låt den rätta komma in" och den är så äcklig. Det handlar om en kille som blir mobbad och han blir kallad grisen. Men så en dag så flyttar en tjej in typ brevid honom och dom börjar prata med varandra. Men det första hon säger när dom träffas är " Vi kan inte vara vänner". "Nehä, jag vill inte vara vän med dig" säger han. Han börjar tycka att hon är konstig och att hon luktar konstigt. Men till slut fattar han att hon är en vampyr. Tjejen hjälper också killen med dom elaka killarna som mobbar honom. Filmen är lite obehaglig och det är mycket blod i filmen. Jag tycker att filmen är lite overkligt med vampyrerna men annars är den bra.  Filmen får tre bloddroppar av fem av mej:)






//  Julia

Min dag :(

Sovit, datan, delat tiningar, mormor och allt detta med regn.
En super duper dag! NOT

/  Julia

Idrottsdagen!

Hallå där blåbär !!

Idag så vaknade jag vid kvart i 8 p.g.a att vi skulle ha idrottsdag i Torvalla. Jag mötte upp özlem och merve vid stationen. Men när vi kom fram så började de regna.
typ inte ens halva från klassen kom vi vara bara ca 12pers. Och nästan alla andra klasserna var där. När det börja ösregna så sa vi till vår idrottslärare att vi ville gå hem far att det regna sedan så hörde vi Jonas säga att det var inställd. Alla belv jätte glada och små sprang till busstationen. Men jag hann iaf stötta kula. Jag fick 6,24 :)



Snart så ska jag till skolan kanske för alla so lärarna i skolan åkte till Turkiet (Kulu) så det ska ha utställning av kort.
Jag är inte säker om jag ska gå har ont i huvudet. Och att jag har redan tittat på halva korthögen.

Men jag hör av mig
ha de bra
Aslili







2/6-09

Tjaba!

idag blir det inte så mycket inlägg från min sida pga att jag vet inte vad jag ska skriva.
Kanske kommer upp ett inlägg ikväll.

Puss
/ JUlia♥


God natt !

Nu ska jag stänga av datan... Jag ska iallafall inte gå och sova men datan har varit på hela dan så nu måste den vila lite.
Hur har eran dag varit idag ?
Min har varit super men mycket skratt!

God natt !

/ Julia


Rudan!!:)



Heeeeeej blogeeen !

Nu är jag på riktigt bra humör:D
Vid halv 4 fick jag ett sms där det stod om jag ville följa med till rudan och så klart jag vill det även om jag är sjuk.
Det var jag, özlem, stephany, merve, sara, amela och asli som var där.
Där så hade vi vatten krig, solade, grilla och pratade hahah så sjukt kul.
Här kommer lite bilder från idag...



Lagom ful ?:S


Snyggingen asli :D


Stephany är dagens kock !:)


Özlem pözlem!:)

Mer bilder får ni imorgon för min data börjar hacka av alla dessa kort som jag har tagit idag. Jag märkte också att merve inte kom med på någon bild idag. Det var inte bra. och sara ville inte vara med på någon bild typ. hon kanske var med på en men den tar jag upp i morgon hahah som hämd.


Besos // Julia

:)

Glöm inte att ställa mer frågor i frågestunden lite längre ner!

Tråk

Hola!


Har inte så mycket att göra så jag sitter här och lyssnar på musik på högsta volymen... Hahaha undrar vad granarna säger men det skiter jag.... När jag har tråkigt gör jág som jag vill.
Nu ska jag fortsätta och lyssna så hörs vi.

/ Julia

Kläder!

Heeej nu har jag tittat runt litte och jag lyckas hita tre klänningar jag gillar !





Klänningen kommer från h&m och finns i färgerna brunt, lila och svart men jag tycker att den grön färgen var snygg

Denna kommer från Lindex och kostar 249 kr är den värd det ?

Den kommer från kappahl och finns även i svart och beige. Kostar 199 kr. den var helt okej för det priset eller ?



Vad tycker ni ?


// Julia

Hemma!

Heeeej Bloggen!



Idag är jag hemma eftersom att lilla jag är sjuk:( va tråkigt eftersom att det ska bli fint väder idag och imorgon ska det bli lite kallare och det är väl då man ska bli frisk....
Aja får hoppas att det ändå blir fint väder imorgon :)
Idag kommer det bli lite mer inlägg än tidigare pga att jag kommer ha det tråkigt här hemma så jag kommer att ha tid att blogga. Tänkte även lägga ut bilder på lite sommar kläder som jag vill ha och kanske kommer köpa:D
 

Kommer snart tillbaka med det!

Un beso

/// Julala