Fullt upp...

Min 5- dagars planering :)

Lördag: Fira min mormor och morbror
Söndag: Åka till gröna lund och se LADY GAGA !!! :)
Måndag: Hjälpa min morfar och måla huset
Tisdag: Träffa farmor
Onsdag:Hjälpa mormor med att städa bort lite saker.

Så ser mina 5 dagar dagar ut. Inte så jätte kul förutom Lördag och Söndag :)
// Julia♥
Ps: Asli kommer hem den 2-5 aug :)


JIPPI !

Gissa om jag är glad nu ? Igår så ringde min moster och sa att om vi åkte till gröna lund så skulle hon och hennes man också följa med. Hennes man ska kanske även åka lite karuseller med mej. Eftersom att ingen annan i min familj vågar åka insane och berg o dalbanan och såna stora karuseller så blev jag glad när hon sa att peter ( hennes man) ska åka.
Hoppas verkligen att dom följer med. Annars om dom inte kommer på dagen så kommer dom ändå på kvällen och ser Lady gaga!
Idag: Ska jag till min mormor och baka lite tills på lördag då vi ska ha lite firande hihi. Min mormor fyller 54 år och min morbror fyller 31 år :) Det ska bli kul !
Nu ska jag gå och duscha och fixa i orning mej. Vi hörs senare !
// Julia ♥


Kändisar !

Om ni fick välja en kändis som ni skulle umgås med i en dag....
Vilken kändis skulle det då bli ?;)
Själv skulle jag vilja träffa lady gaga. Hon har verkligen sin egen stil och kan verkligen sjunga bra ;)



Lovely, Lovely and Lovely!!!

Gjorde ni ?



... jag har blå ögon
...jag har bara en kusin
... jag älskar pengar
... jag hatar spindlar, ormar och massa småkryp
... jag har 6 hål i öronen

Lady Gaga!

På söndag så kommer Lady gaga till gröna lund. Jag som älskar henne skulle gärna vilja gå ditt. Jag frågade min mamma om vi kunde åka till gröna lund tills det öppnar och åka lite karuseller och stanna tills Lady gaga kommer. Hon skulle fundera på det så jag hoppas verkligen att jag får det hihi :)


090730

Heeej !
Har just precis kommit hem från gålö :) Vi hade det super kul igår ! vi badade, solade, grillade och myste framför tv. Jag plattade även mitt hår och gjorde mej fin. Inte för att vi skulle göra något speciellt men bara för att göra något.
Idag ska jag inte göra så mycket utan bara vara hemma. Går nog till min kära mormor lite senare ikväll :) På lördag fyller min morbror år och min mormor fyller år på söndag så på lördag ska vi fira dom tillsammans :) Ska bli trevligt!
// Julia

God morgon :)

Har ni sovit gott ? Det har iallafall jag. Efter att ha sovit på en madrass i två dagar var det skön att komma hem till sin säng.
Iallafall så har jag haft det jätte kul dom här två dagarna :)
Söndag: I söndags så åkte vi till södertälje där familjen vi skulle bo hos hämtade upp oss. Dom hämtade upp min mamma och min bror medans jag och ett utav barnen ( som är 16 år ) ,som bor där, gick runt i södertälje centrum. Vi gick runt i affärer och hade det skoj :)
Sen hämtade dom andra upp oss igen och vi åkte till huset där vi ska sova :) Vi packade upp, bäddade sängar och lite sånt. Efter det så åkte vi till en sjö som heter Colasjön. Och varför dom kallar det är för att det ser verkligen ut som cola :)
Vi badade, skrattde och hade det riktigt nice :)
När vi var hemma igen så blev det middag ( runt tio på kvällen ). Det var super gott ! det blev lax, potatis och en räksås som jag verkligen åt mycket av. Efter maten så borstade vi tänderna och gick och la oss i sängen. Jag kan säga att jag var riktigt trött den dagen :)
Måndag: På måndagen gjorde vi inte så mycket utan mest så lekte jag med småbarnen och gjorde fem kamp och lite så :) Men på kvällen så såg vi på film. Det blev filmen  YES MAN som var ganska bra :) Vi åt chips,popcorn och drack cola :) Sen vid ett var det bara att säga God natt!
Tisdag: På tisdagen så hann vi inte med så mycket eftersom att vi skulle åka hem. Utan vi packade ihop våra saker och sa hej då till alla. Vi åkte därifrån kl 4 och var hemma klockan 6.
Tro mej att det var riktigt nice att komma hem :)
Ja det var min lilla resa på två dagar :)
Idag ska jag åka till min moster och sova över där. Hon hämtar oss kl ett så därför har jag brottom nu för innan hon kommer ska jag hinna dela ut tidningar " SUCK".
Men vi hörs imorgon då.
Kram så länge!
// Julia

Nu är jag hemma :) JIPPI!!

Äntligen är jag hemma. Är super trött, så jag ska gå och duscha och sånt snart. Jag kommer berätta om min resa lite mer imorgon :)
God natt !
// Julia

God morgon :)

Nu har jag vaknat. Jag åker vid två tiden. Innan det ska jag duscha och packa det sista som ska med :)
Så vi hörs inte förs än på onsdag.
Ha det bra så länge :)
Kram // Eran Julia

ASLI!

Det känns konstigt att asli inte skriver här i bloggen eftersom att vi startade bloggen tillsammans. Hoppas hon kommer hem snart så att hon kan börja blogga igen eller hur !?
Ska bli spännande att se vad hon säger om designen också :)


Jag och Asli :)


Förslag !?

Medan jag är borta dom här två dagarna ska jag tänka lite på vad jag kan ta upp i bloggen.
Ni kan gärna komma med förslag. Ska göra allt som jag kan för att uppfylla era förslag :)
Imorgon åker jag vid ett så jag kanske inte hinner skriva imorgon så jag säger hej då nu och så hörs vi på onsdagen :)
Ha det bra ! sakna mej inte för mycket nu.
// Julia

Medlem !

Jag är medlem på gratismakeup.se där man kan vinna olika present kort.
Om min vill bli medlem klicka HÄR!
Om man kan vinna presentkort, varför inte bli medlem ?
// Julia

Hemma

Så. Nu är jag hemma igen. Har vart på länna nästan hela dagen känns det som. Jag köpte en sak faktiskt, ett par hörlurar till min mobil. JiHOOO ! glad jag belv. dessutom var dom på rea. 165 kostade dom :)
Jag vet inte riktigt när jag åker imorgon men jag hör av mej senare ikväll om hur det blir :)
Nu ska jag ta och sitta lite vid datan och sen fortsätta läsa min bok.
Puss
// Julia

Min outfit idag :)

Packning :)

God morgon bloggen !
Hur står det till idag då ?
Jag mår faktiskt alldeles utmärkt :) Jag håller på att packa nu och listan är ganska lång om man tänker på att vi bara ska vara borta i två dagar. Idag ska jag packa klart sen ska jag åka till länna och byta lite saker med mamma. Och kanske även köpa saker :)
Får se när vi hörs nästa gång om det blir idag eller imorgon :)
// Julia

Min lista på vad jag ska ha med mej :) ( ser ni vad det står )

Min packning.

Jag just nu. Alltid lika glad :P
Ha det bra !
// Eran julia


Läsning

Just nu sitter jag vid datan. Tänkte att om en stund då till min säng och läsa i någon timme. Mysigt ! Tar en glas juice på vägen till sängen.

Jag just nu.

Boken jag läser. Verkar vara bra hittills. Ska skriva i bloggen sen vad jag tycker om boken :)
Jag skriver inga mer inlägg idag. Blir nog imorgon.
Jag åker på söndag, om det blir som planeras.
Kram och god natt :)
/// Julia

Filmen klar

Så nu är filmen klar och min mormor har gått hem. Min mamma är på en resturang med sin bror och syster och min bror är på rudan. Så här sitter man nu alldeles själv, huh :(

Borta i några dagar

Juste jag kanske inte har berättat att imorgon eller på söndag ska min familj( min mamma och min bror) och jag åka till södertälje där en kompis till oss bor för tillfället. Vi ska bo där i några dagar. Kommer kanske hem på onsdag. Jag tror inte att det blir någon bloggning under den tiden vi är där.  Kommer sakna att blogga men det är ju bara några dagar vi är där right ?
Hmm.. vad ska man ha med sig ?
// Julia

Trött !

Heeeej bloggen !
Blev rätt mycket igår. sov över hos en "kompis" och nu är jag ganska trött. Ska nog vila lite och sen senare ikväll kommer min mormor hem till oss. Vi ska se film och mysa lite :)
Kram !
// Julia

Lugn dag

Heeeej !
Idag blir det att bara vara hemma. Har börjat på en bok som verkar vara bra. 14 år till salu heter boken. Någon som har läst den ?
Kanske åker ut en snabbis med mamma. Vi får se :)
// Julia

Dagens klädsel:
Svarta mjukisar- H&m
Blå tröja- Gina tricot
Mörk blå munkjacka- Gina tricot

Dagen igår :)

Igår blev det verkligen inte som planerat. Ungefär vid 12 igår så bestämmde vi för att åka och bada på gålö. Min moster kom och hämtade oss. På vägen svängde vi in på mcdonals och beställde lunch till oss alla förutom mamma som åt köttfärsås. När vi kommer hem till min moster så äter vi först maten och sen åkte vi ner till sjön. Vid sjön blev det bad, solning och mycket skratt. Vi hade planerat att åka bussen senast tio i 6 från gålö som gick hem. Men tror ni att det blev så? nej istället stannade vi och åt middag där och hade det super mysigt :)
Lite senare på kvällen runt 7 så åkte vi lite båt. Det blev inte så långt vi åkte pga att det var något fel på båten så där var vi, mitt ute på sjön och försökte starta båten. Till slut så ger vi upp och ringde till min mosters och hennes mans grannar som fick komma med deras båt och dra oss in till våran brygga. Dagen slutar med att vi åker till mcdonals igen och köper glass. Vi var hemma ungefär vid tio tiden. Helt slut var jag då hihi :)
// Julia

090722

heeeej alla !
Hur mår ni idag ?
Jag mår iallafall bra. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Det verkar inte vara så fint väder så man kan inte åka och bada. Kanska åker till handen och sen går till min mormor? det är ju aldrig fel hihi. Skriver lite mer om min dag ikväll när jag vet vad jag ska göra :) Nu ska jag se på "våra bästa år".
// Julia

Tv- Kväll

Min tv-kväll ikväll blir:
Paris hilton- My new Bff

Sen Jon and kate + eight

Sen läser jag nog en bok. Mitt första program börjar om 5 min. Så vi hörs imorgon.
// Julia

Sickla

God eftermiddag !:)
 
Hur mår ni ? Jag känner mej lite konstig idag. Vet inte varför :/
Iallafall så har jag vart i sickla idag. I sickla finns ett lekland typ för barn mellan 5-12 eller något. Min bror ville ditt med en kompis så vi åkte ditt. Det är ju inte så kul där om man inte kan göra något. Affärerna är långt bort från leklandet så ditt orkar man heller inte gå. Så jag åkte hem tidigare än dom andra. Vet egenkligen inte vad jag gjorde där. menmen nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska laga mat snart och så. Blev ett väldigt tråkigt inlägg. Hmm... Ska försöka bättra på mej.
Hörs !
// Julia

illustrations tävling

Jag är med i en tävling där man kan vinna en illustration. Frågan va ganska enkel faktiskt....

Tävlingen finns på: http://saandraj.webblogg.se/
/ Julia

Humor !

Det är precis vad det är här hemma :D Humor på hög nivå haha min mamma sitter och pratar skånska och sjunger.


Finns ingen som du ! du är underbar.

Fy på mej !

Jag vet, jag har varit dålig på att skriva i blogg. Har faktiskt inte haft någon lust. Vet heller inte vad jag ska skriva, några förslag ?
Idag har jag vart hos min underbara mormor och min moster var även där :) Vi titta lite på tv, spela och åt middag. Det är alltid lika kul att umgås med dom hihi. Efter middagen så åkte vi till länna och titta lite i affärer. Det var inte så himla kul, hittade inget speciellt. Det blev också en snabb titt in på mcdonals. Köpa en mc flurry med daim och kola sås. Hur gått låter inte det ?:) Nä nu sitter jag framför datan igen och vet inte vad jag ska göra. Men man behöver ju inte hitta på något hela tiden eller hur ? Tänkte läsa lite bloggar och sen titta på tv. Hörs senare hoppas jag !:)
// Julia

Natti Natti !

Jag tror att jag går till min säng nu. Ska dock inte sov än. Ska sätta på en film och kanske äta någon macka. Hörs imorgon:)
// Julia

Hjälp !?

Någon som vet hur man installerar en webbkamra ? Jag har suttit här ganska länge nu.... Vet ej hur man gör.

...

Just nu har alla gått hem, vi har ätit och jag helt slut :/ Jag ska sätta på lite musik och rensa bilder som jag har på datan. Hihi Skit kul ! NOT

Gäster :)

Heeeej alla glada !
Idag har det inte hänt så mycket, klockan är ju inte så mycket heller men iallafall så har vi gäster nu. Jätte trevligt !
Jag har säkert sakt tidigare i bloggen att bebisen som är våran gäst är så söt. Så jag ska gå och joina dom lite. Kommer senare :)
Kram :)

??

Som sakt var jag i handen idag. Fick med lite saker hem idag iallafall. 2 klänningar, hårklämma och en kalender som jag har letat efter ganska länge :) Klänningarna köpte jag på lindex. Det är så mycket rea nu så jag fick två klänningar för bara 129 kr, bra eller hur ? Jag har inte så stor blogg just nu så jag skriver ett inlägg när jag har lust eller tid. Nu ska jag åka iväg till coop forum och köpa lite bröd mm.
Ses !
// Julia

090718

Hej bloggen !
Igår var det jätte mysigt. Vi badade, sola och fika lite :)
Lite senare på kvällen åkte jag, mamma, bror, min moster och hennes man till mcdonals och åt mat där. Super gott!
Idag tänkte jag bara ta det lungt. Jag kanske åker till handen lite senare men vi får se.
Vad ska ni hitta på idag då ?
Kram
// Julia

Bilder

Bilder från i förrgår när jag var på gålö :)


Jag hade precis kommit till gålö. Helt osminkad och sliten.


Utsikten. Det var precis när vi skulle åka hem det är därför det inte är så mycket sol.

Jag sitter och löser lite korsord :)

Och sist men inte minst en bild på min bror :)

Bilder från igår när jag var med min mentor :)



Min mentors barn :) så söt när han skrattade.


Haha

Sol !

Jag hade lite tråkigt när jag satt och vänta på att min mentor skulle hämta mig.

Jag på väg hem.

Ja, det var dom bilderna. Kanske inte världens roligast bilder men det får duga :)
Dagens planer: åka till gålö. Bada och sola järnet :)!!

// Ciao

SUCK !

Jag sitter här och äter pan pizza. Och gissa vad som händer ? Jo såklart ska jag spilla lite pizza på min klänning som jag har.  Klänninge är vit också så man ser fläcken jätte tydligt också. SUCK liksom ! jag som verkligen var nöjd med klädstilen idag. Ska ändå åka snart så får väl skynda mej att ta på mej något annat.
Puss

God morgon :)

Är alla vakna ? Jag är iallafall det. Har faktiskt redan gjort mej i ordning. Jag ska åka runt 12. Hos min mentor ska vi bada om det blir fint väder. Förlåt att jag inte kan ladda upp bilder men jag hittar inte min USB-sladd. Jag ska leta mer när jag kmr hem ikväll :)
Hörs !
// Julia


Asli och jag i skolan :)

Mentor

Jag ska stänga av datan nu pga att den är så seg. Tänkte bara berätta att imorgon ska jag träffa min mentor. För ni som inte vet vad det är så är det skolprotejkt som elever´fick anmäla sig till. Jag gjorde det för ungefär ett år sedan. Med en mentor så gör man olika saker som t.ex bowlar, gör utflykter mm. Iallafall mentorskapet skulle hålla på i ett år och i vintras så hade det gått ett år. Men vi har ändå kontakt och träffas lite då och då. Så imorgon ska jag träffa henne och vi ska vara hos henne. Hon har en liten son också som är så söt :)
Ha det bra tills vi hörs imorgon elle något :)
// Julia


Så söt !:)

(L)


Min moster, Jag och Min bror :)

Harry potter !

Som ni kanske inte vet så älskar jag Harry potter. Och gissa vad ? jo en ny harry potter film har kommit ut. Jag ska fösöka fråga min moster om hon vill gå på bio med mej och se filmen. Men det är jus jukt dyrt nu för tiden att gå på bio. Biljetten till harry potter kostar ca 100-110 kr. Men det är värt det tycker jag ;) Och jag har sett på bio reklamer att den här harry potter verkar var ganska läskig. Hmmm.... Kommer säkert skrika över hela bio salongen haha
'
                    


Hemma :)

Nu har jag nästan precis kommit hem. Hade faktiskt jätte kul idag och några bilder blev det idag iallafall fast dom kommer upp imorgon. Datan är ändå så pass seg att den kommer hacka och det orkar jag inte med. Det var ju skit soligt idag så jag hoppas att jag har fått lite färg :) + så var det jätte varmt i vattnet. Så himla skön dag det har varit idag. Men jag har hört att imorgon ska det vara regn och skit så tur att man passade på att åka till gålö idag :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva något mer. Ska försöka komma på lite nu och återkommer om en stund :)
Ciao !
// Love Julia

Bada

Idag blir det att åka och bada ute på gålö. Jag ska ta med min mobil och ta mycket kort eftersom på sistonde har det inte blivit så mycket kort. Jag har faktiskt inte orkat ladda upp bilder på datan( datan blir så seg då). Men som sakt så ska jag ta kort idag så det kommer upp imorgon eller när jag kommer hem :)
Nej, nu måste jag gå och pack badkläder och sånt som jag ska ha med mej.
Hörs !
// Eran Julia

Hemma !

Nu är jag hemma igen. Är ganska trött så egenkligen vill jag bara gå och lägga mej och sova men det går inte. Idag ska jag dela ut tidningar och sen ska jag gå till min mormor :) Inte kul att dela ut tidningar i det här vädret precis :(
SUCK !
// Julia

Natti Natti

Känner att mina ögen börjar sakta stänga sig så därför ska jag gå och lägga mej men först ska jag titta lite på bloggar. Hörs imorgon :)
// Julia

Mamma <33

Saknar min mamma just nu :) vi är inte så långt ifrån varandra ? plus så ska jag ju bara vara bort den här natten så det kan ju inte vara så farligt. Men det känns ändå som en evighet....

Middag!

Middag ska jag äta snart. Ganska sen middag för att var mej haha brukar annars äta vi fem tiden. Ganska stor skillnad :)

Saknar !

jag saknar faktist skolan lite grann. tro det eller ej :(  Få vara på lektioner, ha rast och framför allt var med kompisarna :) Skratta och ha kul tillsammans. Men man får väl försöka njuta av sommaren nu sen ungefär om en månad är det skolan igen. En månad är inte så långt att vänta. Jag får stå ut haha :)

Glad :D

Nu känns det mycket roligare att blogga. Eftersom att bloggen är mycket finare än förut. Och om ni inte visste det så är det jag till vänster och asli till höger :) Vad tycker ni om designen ? Kommentera gärna :D
// Julia

Fin design!!! Yessss

Inlägget nedan råkades gå till utkast så jag publicerade det nu. Men har ni sett min och aslis nya design ? Grymt snygg ´blev den tycker jag :) Det var min moster som gjorde den så ett stort Tack till henne. Hennes blogg ser ni nedan. Kika gärna in på den.
Kram :)

Utkast: Det blir ...

Det blir att farmor hämtar oss hos mig. Jag orkade inte vänta på att hon skulle komma. Därför åkte jag min mamma och min bror till handen tidigare. Jag köpte ett halsband, armband, snoddar och spännen. Ganska lyckad köp tycker jag. Bild kommer upp senare :)

Gäst

Hello everybody!

Maria is in the house och gäst-skriver lite i smyg. Jag måste ju passa på när jag ändå är inne och sminkar och donar med den här bloggens utseende. Visst har den blivit fin?

Och för er som missat det så är jag Julias moster :-) När jag ändå är inne här och skrotar runt här så vill jag tipsa om min egen blogg: http://www.guldlock.com/

Självklart måste jag få bjussa på lite ögongodis... försök att inte dreggla över oss nu va! :-P



Ciao babes, ha det bäst! /Maria


Radio

Just nu sitter jag och lyssnar på radio. Jag har precis duschat och fixat mej. Jag ska åka ungefär halv tre till handen sen hämtar min farmor oss där.
// Julia

Ny design på G!

Btw så är en ny design på väg, vet inte riktigt när men snart iallafall.

Gårdagens planer....

.... ändrades. Jag skulle egenkligen åka till handen och köpa en kalender. Men tror ni att det blev så ? nej såklart. Haha min mamma ringer när jag är påväg till handen ( jag skulle gå till handen ) och säger att hon och min bror ska åka till sickla. Det är tydligen ett stort köpkvarte där med massor av butiker. Så visst sa jag. Men när vi är där så ska det naturligtvis inte finnas den butiken jag vill gå in på nämligen Gallerix, som är som en pyssel butik. Men men jag får väl åka till handen lite senare idag och gå in på gallerix. Förresten ska jag till min farmor idag så det blir väl efter min farmor som jag åker till handen :)
Vad ska ni göra idag då ?

/ Julia

Trötter :(

Orkar inte skriva om min dag idag. Så jag skriver imorgon.
Kram! // Julia

Städdag + handen

Jag vakna ungefär för en timme sedan. Jag åt frukost och sen var det bara att börja hjälpa till hemma. Så jag dammsög lite sen tvätta jag golven. Nu är jag äntligen klar och ska snart börja GÅ mot handen centrum. Jag tänkte köpa en kalender och kanske titta lite i affärer. Vi får se om jag kommer hem med någon roligt idag då :)
Vad ska ni göra idag då ?
// Julia

Sista inlägget...

Nu har jag vart vid datan ungefär i två timmar. Så nu vill andra familje medlemar ha datan. Det blir nog inga mer inlägg idag så jag säger god natt nu ! Jag ska dock inte sova. Som jag sa förut ska jag lägga mej ganska sent ( och sent för mej är ungefär vid ett ) :) Ha en fortsatt underbar kväll alla !
Kram // Julala

<333


En bild på min moster ! Hon är helt underbar :)

Musik

Sitter och lyssnar på musik. Har faktiskt inget annat att göra. Har bestämt mej för att lägga mej sent idag. Hoppas jag kan hålla det löftet haha.


Är inte den klockren ? :)

Sjuk ? :S

Jag börjar känna att jag fryser och är så himla trött. Jag kanske är sjuk ? eller beror det på sömn brist men det kan det väl inte göra ? jag har ju sovit som man ska. Får se om det utvecklas.
Puss

...

Har sett klart filmen nu och jag kan säga att jag inte gillade den. men nu får jag väl ta den frukt och sätta mej och kolla på tv eller något.
// J

Brist på rubrik !?

Nu är jag hem från promenaden. Ska sätta på en film och vila lite. Filmen heter mamma, pappa, barn. Det är en svensk komedi. Killen som är pappa i film är samma skådis som är med i filmen Patrik 1,5 och Cops. Dom filmerna var ju ganska bra så jag hoppas att den här som jag ska se nu är lika bra.
skriver när filmen är slut.
// Julia

Promenad ?

Funderar om jag ska gå ut på en promenad ? Tänkte ta med mej min mobil och lyssna på musik. Ska bli skönt istället för att sitta här hemma.
Puss

Msn!

Msn funkar fortfarande. Har vait utan msn i typ en vecka. Jag börjar bli J*vligt irriterad ! hmm..... Någon som har samma problem ?:S


Sol :)

Hej bloggen. Fin dag vi har fått i sverige idag då :) Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Det är ju fint väder så man vill ju inte sitta inne hela dagen men det blir väl att åka iväg och hyra en film om inte planerna ändras. Vad ska ni hitta på idag då ?:)
// Julia

Underbar dag !

Heeej nu är jag hemma. Jag är så  trött att jag nästan inte kan hålla ögonen öppna längre därför ska jag snart gå och borsta mina tänder och gå och lägga mej. Men innan det ska jag skriva lite om min dag. Det börja med att vi åkte vid halv tolv och vi var framme vid ett. Jag kan säga att jag var ganska nervös när vi skulle träffa familjen. Vet faktist inte varför men det kanske var för att vi inte har setts på länge. Men tills slut så hade vi det jätte kul. Vi badade, åt och kasta vattan på varandra :) Det var faktist en mysig dag idag! Skulle gärna vilja göra om det igen. Men apropå det så ska vi åka till dom om ca två veckor. Min mammas väns pappa ska åka iväg. Då ska hon ha hela huset för sig själv och hennes barn så då frågade hon om vi ville komma ditt och då så sa vi självklart JA:)
Det var ungefär hur min dag har sett ut. Hur har eran dag varit ?
Men nu ska jag gå och fixa lite kanske till och med tar en dusch.
Ciao
// Julia

Sydpolen here i come !

God morgon alla go och glada !
Snart åker jag till sydpolen och badar. Vi åker 11 från jordbro och är framme vid ca halv ett eller något :)
Sydpolen ligger i sötertälje och det tar ganska lång tid att åka ditt så jag tar med mig musik så jag slipper ha tråkigt.
Aja nu ska jag gå och packa mina saker . Ha det bra idag ni andra :)
Cioa
// Julia


Trött !

Orkar faktiskt inte blogga mer idag. Är så himla trött! Imorgon ska jag heller inte vara hem, min familj ska åka och bada i sydpolen och där ska vi även träffa en vän till familjen. Ska bli roligt :)
Men ha de bra tills jag kommer tillbaka.
// Julia

God morgon :)

Efter nio timmars sömn är jag nu vaken. Vi hade det jätte mysigt igår. Vi badade aldrig igår istället åkte vi till ica maxi och köpte popcorn och glass. När vi kom hem så satt vi på Harry Potter och hade det mysigt framför tv:en.
Det var typ min dag igår. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Vi får se hur det blir:)
Kram!
// Julia

Ändrade..

.. planer. Det blir att jag först går till min mormor och grillar sen blir det att åka till moster så jag går hemifrån vid halv 4 :)

Klar !

Så nu är jag nästan klar. Ska bara sminka mej och äta. Det blir väl bad idag tror jag ;) eftersom att det är fint väder hihi
Puss! skriver innan jag åker
// Julia


Moster!

Juste glömde säga att idag ska jag till min moster. Och innan jag åker ska jag göra:

        * Duscha
         * Fixa mitt rum
        * Sminka och klä på mej.
         * Packa övernattnigs kasse

Sen är jag redo att åka. Om det blir fint väder idag ska vi bada och kanske åka båt men om det blir dåligt väder ska vi gå och titta på bio. Vi får se om jag bloggar alls idag. annars får ni ha det så bra så hörs vi imorgon !
Puss
// Julia

Mycket tårar....

....blev det igår. Först så såg jag "I taket lysser sjärnorna" som var skit bra.
Handlingen var:  Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som ullis och hur hon ska få sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstonde upptäcka att hon finns. Men hemma hos jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma, och i jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mej !

Jag grät som F** till den här filmen. Kategorin till filmen var drama och den får 5 av 5 möjliga poäng av mej;)
Sen blev det  Michael Jacksons minnestund på tv4. men jag han inte så mycket av den så jag såg typ en timme. Och naturligtvis så börjar jag grina till den också. Speciellt när Michael Jacksons dotter börja prata hon sa:
Ända sen jag var liten så har Michael var den bästa pappan man kan önska och jag älskar dig!

Jag har aldrig var så intresserad av Michaels musik men nu inser jag hur bra musik han har gjort  och han lämmnade många fans efter sig. R.I.P Michael Jackson the king of POP, DANCE and MUSIC!









// Julia

<3


Bara min mormor ! ( och min brors ) Som min moster säger " Kan inte beskrivas, hon måste upplevas"

Fel!

Lite längre ner skrev jag att solan tittar fram men det var falskt alarm. Vädret verkar inte bestämma om det ska vara soligt eller regn. haha men nu har jag sätt klart filmen " I taket lysser sjärnorna". Kommer berätta mer om den imorgon ;)
// Julia

Film

Kom hem ungefär för två timmar sen när jag kommer på att jag hade tidningar att dela ut... SUCK liksom ! men men nu är jag klar och är redo att se på film :) Skriver när filmen är slut.
Puss
// Julia

Handen nästa :)

Ska sminka och fixa mej nu sen drar jag till handen. Kommer hem snart.
Puss // Julala

090707

Har hunnit med mycket på morgonen. Jag har gått en liten promenad, städat rummet, lagat mat och vart vid datan. Ska nog åka  till handen och hyra en film och köpa godis. Så det blir en mys/ film dag idag. Solen verkar titta fram nu, hoppas den kan hålla sig framme länge :)

 

God morgon :)

Jag lyckades aldrig med designen igår så jag får vänta på att min moster kan hjälpa mig.
Hur mår ni idag då ? Jag mår iallafall toppen. Jag vet inte vad jag ska göra idag eftersom att det är dåligt väder :(
Jag stannar väl hemma eller så åker jag till handen, får se hur jag gör.
Nu tänkte jag gå och äta frukost kommer snart tillbaka.
Puss
// J


blogg design ?!

Sitter här och försöker lista ut hur man gör en design haha det går inte så bra... ska försöka lite till sen ger jag upp.
// Julia

Hello !:)

Nu är jag hemma igen. orkar inte skriva så mycket idag. Imorgon har jag inte så mycket att göra så då ska jag uppdatera mera. Ska värma en pan pizza nu och titta på tv:)


Lady gaga !

Jag har börjat gilla henne och hennes låtar :) Hur cool är inte hon liksom ? någon som tycker anorlunda ?

 


                               

090706

Hej hopp alla glada !
Ska snart åka iväg med min moster till hennes jobb. Hon ska göra något där, kommer inte ihåg vad haha. Sen ska jag till coop forum och köpa några saker jag behöver. Inte värdens roligaste dag men vad ska man göra om inte solen skiner?
Ska också försöka fixa designen till bloggen. Min moster ska förklara hur man gör:) Men vet inte exakt när det blir men det får vi se;)
Ha det bra tills jag kommer tillbaka!
ps: det känns tomt när inte asli kan skriva:( kom tillbaka !


Film

Igår såg jag en film på kanal 5. Den var super bra! den får 5/5 poäng av mej :)

Filmen heter little girl lost och handlinge ser ni nedan:
Little girl lost: The Delimar Vera story 

Amerikanskt drama från 2008. Baserad på en verklig händelse. En kvinna trodde att hennes lilla dotter hade omkommit i en brand, men sex år senare hittar hon dottern som då lever med en annan familj.

// J


..

Just nu sitter jag och tittar på paris hilton. Sen ska jag gå till min mormor så det blir inget mer inlägg ikväll!
// Julia

Prison break...

Imorgon börjar mitt älsklings program. Jag har sett det nu i nästan två år :)
Jag ser alttid det med min mormor som också älskar det :)
Detta program är Prison break ! Längtar tills imorgon :)
// Julia

Msn!

Jag säger bara: BAJJJJJSSS Msn !!!!!!!!! Varför funkar den inte? Är det bara min det är fel på ?


Så arg är jag nu !
Ska gå och sova en stund nu, har inget annat för mig.
// J


Det gjorde ni inte ?



... Jag hatar folk som ljuger
... Jag älskar att åka bil
... Jag hatar att stressa
... Jag hatar skräck filmer
... Jag älskar min mobil

Hej då !

Nu åker jag hahah fast bara till stan. Kommer hem ungefär vid fem tiden. Ses!
// Julia
Dagens outfit:

ASLI åker !

Nu är det så att aslis data funkar inte så hon hann inte skriva innan hon åkte. Men nu är hon iallafall på väg till turkiet. Hon kommer inte hem först om 1 MÅNAD! kan ni fatta ? en månad är ganska lång tid. Kommer sakna dig och hoppas du kommer hem snart så att du kan blogga. Jag tror inte asli kommer blogga förs hon är tillbaka i svergie. Men hoppas du får det bra i turkiet !♥







// Julia

God morning :)

Idag blir det att åka till stan och leta efter lite kläder :) hoppas verkligen att jag hittar något!
Skriver mer sen.
Puss så länge<3
// Julia

Film kväll...

Nu ska jag sätta på en film och äta godis. Hörs mer imorgon! Kram
// Julala

...

Någon som kan göra design? Behöver verkligen göra om våran.

Hemma !:)

Nu är jag äntligen hemma. Hittade faktiskt ingen i handen. Jag tror jag kommer åka till farsta imorgon istället och titta om jag hittar något där:) förutom att jag har varit i handen idag så blev det ju grillad mat hos min mormor och morfar. Det var super gott men sen när vi precis ska äta så börjar det regna, så typiskt. När vi hade ätit klar så slutar det att regna haha helt sjuk.
Vet någon om det är fel på msn? för jag kan inte logga in på msn och det har vait så i två dagar nu :S
Jag får damp !
Aja ni får ha det så bra så hörs vi senare !:)
// Julia

Dagens outfit:

Blå/Blommig tunnika - CUBUS
Legins - CUBUS
Kofta- Vero Moda

Shopping !

Heeej bloggen !;)

Idag blir det att åka till handen och shoppa lite. Sen ska vi grilla hos min underbara mormor och morfar :)
Kommer skriva lite mer ikväll om min dag :)
Ha de bra!
// Julia


Dagens ...

Ja, nu har jag tid.
kan äntligen sitta i lung o ro. Ja, nu kommer det några bilder från idag.



Den här söta klänningen är från Bikbok 149:-



och den här body grejen är från Gina tricot 65:- ( rea )



Och de här söta rusetterna är från H&M 30:-



Och sist men inte minst är dagens outfitt.

Japp, nu ska jag upp o hoppa dags att packaa. För nu är det bara 2dagar kvar sen fjuuu så åker jaag =D






och den här bilden bjuder jag påå!

Nytt kategorii!!

Hej bloggen!

Har ni startat nyss kategori som heter ASLI REKOMMENDERER. Jag vill dela några saker med er.
Som början så vill jag rekommendera en mascara som jag använder den heter loreal teleskopic, den är super bra.
ger dina fransar volym. Jag använder den och ger 10/10 !!!










Ha de braaa


klar !?

Japp, nu verkar jag vara klar med shoppingen. åkte till stan idag med en kompis. visar bilderna sen.
Ska snart rensa allt och packa. Är nervös som f*n.


men jag forsätter o skriva sen för just nu har vi gäster hemma.
kommer snart !!

sköt om er ♥


SANNING ELLER LÖGN ( DEL 1 )



♣  ÖGONEN ÄR SJÄLENS SPEGEL !
♣  IBLAND SLÅR ÖDET TILL !
♥  MAN LEVER BARA EN GÅNG, SÅ LEK MED LIVET INNAN LIVET LEKER MED DIG!
♣ BLI ALDRIG KÄR, FÖR ALLT ÄR BARA EN LEK !
♥  DEN SANNA KÄRLEKEN LIKNAR CIRKELN , OCH CIRKLEN HAR INGET SLUT !
♣ LIVET ÄR INTE DE DAGAR SOM GÅTT, UTAN DE DEGAR MAN MINNS !
♥ DEN SOM INTE KAN HATA, KAN INTE HELLER ÄLSKA .
♣ VÄNSKAP ÖVERGÅR OFTA I KÄRLEK, KÄRLEK SÄLLAN I VÄNSKAP!
♥ DU KAN GE UTAN ATT ÄLSKA, MEN DU KAN INTE ÄLSKA UTAN ATT GE !
♣ EN VÄN ÄR DEN SOM VET ALLT OM DIG OCH ÄNDÅ TYCKER OM DIG !


Tummen upp / Tummen ner !

Jag tänkte göra en ny kategori i bloggen. Den kallas tummen upp/ tummen ner. Den går ut på att jag ska berätta vad som är tummen upp för mej dvs det jag tykcer är bra och tummen ner dvs vad jag tycker är dåligt:)

TUMMEN UPP:

Flipp-Flopp: Jag älskar dom, speciellt på sommaren då det är kanska varmt att ha t.ex ballerina skor. Snabbt och enkelt att stoppa in fötterna i.
 
Glass: Det är så gott! det är svalkande och skönt om man har ont i halsen eller om man kommer från badet t.ex.

Musik. Vad skulle man göra utan musik ? Jag älskar musik och skulle inte kunna leva utan det.

TUMMEN NER:

Myggor: Jag hatar dom verkligen ! Jag vet inte vad det är med mig men dom älskar verkligen mitt blod.

Regn: Det finns ju inget tråkigare när regnet kommer. Man kan inte vara ute när regnet kommer utan man måste sitta inne. Ett BIG no på regnet.

// Julia



God morgon !

Nu är jag vaken. Ska snart äta frukost sen gå ner och ta ett dopp i vattnet. Hoppas att det är lika varmt som det var igår. Det var ungefär 21 grader igår i vattnet. Så skönt att det är sommar, så att man kan bada. Det har vart jätte varmt dom senaste två veckorna, men jag har hört att på lördag ska det bli regn. Så då ska jag försöka åka till farsta och shoppa lite. Det är mycket rea nu i affärerna så man borde ju passa på att köpa lite saker :)
// Julia

020709

Heeej alla glada!
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket idag men det blev helt enkelt fult upp. Imorse gav jag iväg till min morfar och hjälpte han med att måla huset som jag sa förut sen helt plötsligt så ringer min moster och frågar om jag och min bror vill komma och sova över hos henne och det säger man ju inte nej till !:) så nu sitter jag här med hennes data och ska äta glass. Ska joina henne nu så vi ses !
Ha de bra tills jag kommer tillbaka :)
// Julia

Visste ni att...





 ... Jag är den enda i famijen som inte använder glasögon. 
... Ibland så orkar jag inte kamma håret.
 ... Jag älskar o dansa som Michael Jackson.
... Jag älskar kladdkaka.
... VISSTE NI ATT JAG ÄR BÄST ??



 

SminkTips !!

Hallå där blåbär!
Hur är det mer er? Själv så mår jag toppen.
Har läst massa nyheter och lite saker och kom på att jag kan skriva lite om smink.
Hur sminkar du dig i sommaren? Själv så använder jag inte så mycket, jag använder bara mascara. För när det är så soligt och varmt där ute så har jag inte lust att sminka mig.

Men jag vill gärna tipsa er några saker om hur ni kan sminka er.

Basen:
Satsa på att vara naturlig. Du kan använda en brun utan sol creme eller enlätt tonad dagcreme. Men om du ska på fest eller någon inbjudning så kan du satsa på foundation. Applicera lått med borste på kindbenen för att se "solkysst" ut.

Ögon:
Måla kajal runt hela ögat, då menar jag verkligen runt hela ögat. Lägg en ljus, ljus skugga o ögonvrån och över halva locket. En mörkare skugga längre ut, och sedan suddar du ihop båda skuggorna. Gör inte så att det synns en kant.
Om du vill så kan du göra likadant under ögat. Och sedan lagra på mascaran.

Läpparna :
Glossa på läppglans !!

Så ska det se ut i sommar tycker jag.


ha de braaa


-.-

SOV GOTT DRÖM SÖTT !!!



///ASLIII

Gamla minnen !!


några bilder på mig, julia och özlem...
minns ni den dagen tjejer ??
















Gamla  minnen kommer alltid finnas kvar...




Gjorde du ?

Visste ni att.... ?


... Jag älskar jordgubbar
... Jag kan sitta vid datan i timmar om inget säger åt mej
... hatar skryt månsar
...  går och lägger mej jätte tidigt och vaknar jätte tidigt
...  mina bästa vänner är min familj :)

/ Julia

Vad tycker ni ?

Rakt ?

 
Eller 
                     
Lockigt ?
   
/ Julia

Nu kör vi...

... en bildbomb tycker jag !!! 

 







Och dagens bild måste jag säga blev verkligen het het het !!! NOT


Hahah gud vad jag ser ut men det får ni tåla
// Julia

Underbar dag med familia !:)

Hej hopp !
Hur har ni haft det idag !? Jag har haft det super. Det börja med att vi åkte till gålö, fast det var ganska dåligt väder när vi åkte men lite senare kom solen fram. Vi åkte lite båt tills den bara stannade och då blev det inget mer åka båt men vi fortsätta att bada och göra volter i vattnet, stå på händer och stänka vatten på varandra:) Det är så mysigt där ute. Min moster har ju en liten "strand" på gålö och det är ju inga folk där så det är riktigt nice :)
Úngefär när vi ska åka hem så tittar jag på min mobil och då är det någon som har ringt mej med något konstigt nummer som jag aldrig har sett. Så jag skickar iväg ett sms där jag frågar:
JAG: Vem är du ?
Personen : Harry. vem trodde du? abdula eller.
JAG: Känner jag dig ? vem är du ?
Personen: Jag är din chef :@
Hahahah sen svara jag aldrig mer. Få ser om personen skriver något mer :S Lite scarry blir man ju. Man vet aldrig vad det kan vara för person som sitter bakom mobilen hahah.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Får väl logga in på FB och lyssna på musik samt sitta vid msn :)
Byeeee !
// Julia
    
         
                                                                           
Humor bilder på hög nivå !:)

Visste ni att...



... Jag älskar skräckfilm.
... Jag gillar o sjunga.
... Jag är född 1 janurai.
...  Svart, vit & brun är min all - time favorit färger.
... Förut så sminkade jag min inte, men nu så använder jag bara mascara och ibland kajal.
... Jag ibland tycker att vissa killar är som snyggast när dom är som fulast.
... Idag har jag bara varit hemma och mysat mig famför tv:n.
... Ibland kan jag tycka att jag pratar för mycket.
... Jag är Bäst ;D






Michael Jacksons liv i bilder !!





Michael Jackson 1972

MJ 1972

1972 med bröderna

1972 med bröderna

Michael Jackson 1974

MJ 1974

Michael uppträder på scen 1975

Majkii uppträder på scen 1975

Jackson 5 - Tito, Jackie, Michael, Marlon och Jermaine i färgglada kostymer 1975

Jackson 5 - Tito, Jackie, Michael, Marlon och Jermaine i färgglada kostymer 1975

Michael Jackson 1976

Majkii J 1976

Michael Jackson 1979

Michael Jackson 1979

Michael Jackson 1980

Majkii 1980

Michael Jackson 1981

Michael jackson 1981

Michael Jackson vinner inte mindre än åtta Grammys 1984

Michael Jackson vinner inte mindre än åtta Grammys 1984

1986, Michael Jackson sover i sin syrekammare

1986 Michael Jackson sover i sin syrekammare

Michael Jackson 1988

Majkii Jackson 1988

Michael Jackson i filmen "Moonwalker" 1988

Michael Jackson i filmen "Moonwalker" 1988

1990, Michael med systern Janet på Grammy-galan

1990 Michael med systern Janet på Grammy-galan



Michael och Madonna på Oscarsgalan 1991

Michael och Madonna på Oscarsgalan 1991

Michael Jackson 1992

MJ 1992

1994, Michael Jackson och dåvarande hustrun Lisa Marie Presley

1994, Michael Jackson och dåvarande hustrun Lisa Marie Presley

Michael Jackson 1996

mr Jackson 1996

Michael Jackson 1997

M. Jackson 1997

Michael Jackson och Debbie Rowe 1997 med första barnet Prince Michael

Michael Jackson och Debbie Rowe 1997 med första barnet Prince Michael

Michael Jackson 2002

Michael J 2002

Michael Jackson i kontrovers 2002 då han dinglar sonen Prince från en hotellbalkong i Tyskland

Michael Jackson i kontrovers 2002 då han dinglar sonen Prince från en hotellbalkong i Tyskland

Michael med systern LaToya och James Brown 2003

Michael med systern LaToya och James Brown 2003

2003, Michael med Beyoncé Knowles på Radio Music Awards

2003, Michael med Beyoncé Knowles på Radio Music Awards

2003, Michael grips misstänkt för pedofili

2003, Michael grips misstänkt för pedofili

2005, Michael Jackson frias från alla anklagelser

2005, Michael Jackson frias från alla anklagelser

Michael Jackson 2007

MJ 2007

Michael Jackson i rullstol 2008

Michael Jackson i rullstol 2008

2008, Michaels barn Prince och Paris fångas på bild för första gången utan förklädnader

2008, Michaels barn Prince och Paris

Michael fyllde 50 år den 29 augusti 2008

Michael fyllde 50 år den 29 augusti 2008

Michael Jackson dog av en hjärtattack sent på torsdagskvällen den 26 juni i sitt hem på Carolwood Drive i närheten av Sunset Boulevard

Michael Jackson dog av en hjärtattack sent på torsdagskvällen den 26 juni i sitt hem på Carolwood Drive

Fansen sörjer sin stora idol

Fansen sörjer sin stora idol .



King of pop, vila i frid ♥